Haberler

Soma'da 234 Aileye Ölüm ve Yaşlılık Aylığı Bağlandı

Güncelleme:

AK Partili Tanrıverdi, "Faciada ölen 301 kişiden 234'ünün yakınlarına ölüm ve yaşlılık aylığı bağlandı. 67 ailenin işlemleri devam ediyor." dedi.

Manisa Milletvekili ve AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Hüseyin Tanrıverdi, Soma'daki maden faciasında ölen 301 kişiden 234'ünün yakınlarına ölüm ve yaşlılık aylığı bağlandığını, 67 ailenin ise işlemlerinin devam ettiğini açıkladı.

"HERKESİN FARKLI BİR HİKAYESİ VAR"

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, hükümet ve devlet kurumlarının gerekli refleksi göstererek ailelerin mağdur olmaması için elinden geleni yaptığını söyledi. Tanrıverdi, yaptığı açılamada, şöyle dedi: "Yaşanan facia gerçekten çok büyük. Bunu her aileyi ziyaretimizde bir kez daha anlıyor ve görüyoruz. Herkesin farklı bir hikayesi var. Şehit olan işçilerimizin bakmakla yükümlü oldukları eş, çocuk ve anne babalarına devlet olarak şefkat elimizi uzattık. Onlarla ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, Enerji Bakanlığımız ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız ile bağlı kuruluşlar çalışmaları yapıyorlar. Bunların bir kısmı tamamlandı. Bir kısmı devam ediyor.

234 AİLEYE MAAŞ BAĞLANDI

Manisa SGK İl Müdürlü bünyesinde şehitlerimizin yakınlarına ölüm ve gelir aylığı çalışmaları tamamlandı. Bu kapsamda 234 aileye maaşları bağlandı. 67 ailenin ise işlemleri devam ediyor. Bunların geriye dönük prim ve aylık hesaplamaları yapılıyor. Bir kısmının ise yasal düzenleme gerektirdiği için, hukuki alt yapı hazırlanıyor. Onlarda en kısa sürede tamamlanacaktır. 234 ailemiz 15-26 Haziran tarihleri arasında ölüm ve gelir aylığı alabilecektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title