Haberler

Soma AK Parti'den Birliktelik Kahvaltısı

AK Parti Soma İlçe Teşkilatı, yerel seçimlere yaklaşık 50 gün kala parti mensuplarını bir araya getiren kahvaltı organize etti.

AK Parti Soma İlçe Teşkilatı, yerel seçimlere yaklaşık 50 gün kala parti mensuplarını bir araya getiren kahvaltı organize etti. Park Sardunya'da düzenlenen kahvaltıda İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Hasan Ergene halkın teveccühü ile seçimlerde yine Ak Parti rüzgarının eseceğini vurguladı.

Birlik ve beraberlik kahvaltısına Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, Belde Belediye Başkanları, meclis üyeleri ve aday adayları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI 18 ŞUBAT'TA KESİNLEŞECEK

İlk olarak konuşan İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, Belediye başkanı adayının açıklanmadan önce bütün teknik hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, "Belediye Başkanımız Hasan Ergene'nin adaylığının açıklanmasından sonra fiilen seçim çalışmalarına başladık. Sahaya indik. Esnaf ziyaretleri ve köy ziyaretleri yapıyoruz. Kadın kolları ve gençlik kolları kendi programlarını yürütüyorlar. Şu anda Soma ve beldelerde 14 seçim büromuz açılışa hazır. Önümüzdeki günlerde birer ikişer bunların açılışını gerçekleştireceğiz. Hamdolsun gittiğimiz her yerde vatandaşımızdan yoğun ilgi ve alaka görüyoruz. 12 yıldır genelde 10 yıldır da yerelde iktidar olan bir partinin hala millet nezdinde yıpranmamış olduğunu görmek, hala vatandaşımızın ilgi ve alakasını teveccühünü görmek bizim açıkçası hoşumuza gidiyor.

Demek ki vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri onlara büyük ölçüde ulaştırabilmişiz. Vatandaşımızla bir bütün olabilmişiz. Onların gönlüne girebilmişiz diye düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde de 18 Şubatta belediye meclisi adaylarımızı belirleyeceğiz. Belediye Meclisi için toplamda 61 müracaatımız vardı, bunlardan bir arkadaşımız özel sebeplerden dolayı geri çekildi. Bir arkadaşımız da Dursun Solak tekrar Şoförler Odası Başkanı seçildiği dolayısıyla yasal olarak aday olması mümkün değil. 59 aday adayımız var, bu anlamda Manisa'nın 17 ilçesi içersinde en fazla başvuru alan 2. ilçe teşkilatıyız. Bu da Soma'da Ak Parti'nin hala çekim merkezi olduğunu gösteriyor. Soma Belediye Meclisi 31 kişiden oluşacak, dolayısıyla bu arkadaşlarımızın bir kısmı bu listelerde olamayacak. Genel merkezimizin belirlediği kriterlere ve İl Başkanlığının olurunu alarak Büyükşehir olacağımız için de Büyükşehir Belediye meclisi koordineli çalışılacağı için Büyükşehir adayının onayını alarak halkın beğenisi kazanacak bir meclis adayları 18 Şubat'ta vatandaşımızın karşısında olacak. Bizler birlik ve beraberlik içersinde bu seçim sürecini geçirmeyi hedefliyoruz. Bütün arkadaşlarımız bu listelerde yer almayı sonuna kadar hak eden arkadaşlarımız." dedi.

ERGENE, "MİLLETİMİZ TAKDİRİYLE YENİDEN GÖREVE GELECEĞİZ"

Belediye Başkanı Hasan Ergene ise 5 yılda bir yapılan yerel seçimlerin 30 Mart'ta tekrar yapılacağını kaydederek, "Sizler belediye meclisine aday adayı olmakla Ak Parti'ye büyük destek verdiniz. Toplumun önündeki göreve talip olmak büyük cesaret isteyen bir şeydir. Siz bunu gerçekleştirdiniz. Yaptığınız bu davranışla partimizin gücüne güç kattınız. Biliyoruz ki hiçbir siyasi partide böylesine yoğun teveccüh olmadı. Benim için hepiniz birer meclis üyesisiniz. Allah'ın izniyle milletimizin takdiriyle Ak Parti ile birlikte Soma Belediyesi'ne bir defa daha göreve geleceğiz. Öyle görünüyor. Buna ilişkin güvenimiz var. Sizlerde bizim aldığımız bütün kararlarda gelecekte alacağımız kararlarda Soma'yı şekillendirirken geleceğini şekillendirirken Soma'nın geleceğini çizerken halkımıza hayırlı hizmetler sunarken danışacağımız önemli insanlar haline geldiniz. Sizin fikirleriniz bizim için önemli. Zor zamanda desteğe ihtiyacımız olduğu zamanda fedakarlık göstererek bu hizmetlere talip oldunuz. Bunun için bu minnettarlığımız devam edecektir sizlere karşı. Gönül ister Belediye Meclisimiz 100 kişiden oluşsun, orada büyük bir ekseriyetle yine Ak Partili üyelerle çalışalım. Geçmiş dönemlerde bu çalışmaları biz yaptık, belediye meclisinde görev alan arkadaşlarımızla güzel işler yaptık, Somamızın geleceğini şekillendirdik, çok büyük yatırımların önünü açtık, hatta bir kısmını da gerçekleştirdik. Belediye meclisleri, başkanlıklar, muhtarlıklar çok önemli görevler. Milletten aldığınız yetkiyi milletin adına kullandığınız makamlar. Biz 2004 seçimlerinde 25 sandalyeden 16'sını almıştık, 2009'da yine 25 sandalyeden bu sefer 18'ini halkımız bize verdi. Bu seçimlerde belediye meclisinin temsili artarak 31 sandalyeye çıktı. İnşallah halkımızın teveccühü ile oylarımız artacak 31 sandalyenin önemli bir bölümünü Ak Parti'ye vermek suretiyle hayırlı hizmetlerin önünü açmış olacaktır. İnşallah Soma'mız ve halkımız için hayırlı bir seçim süreci geçiririz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Ergene Ali Özkan Ak Parti Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title