Haberler

Solmazgül'den Teşkilatlara Ziyaret

Alperen Ocakları Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül, Elbistan’da BBP MKYK Üyesi İbrahim Alagöz ve Alperen Ocakları Elbistan Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Alperen Ocakları Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül, Elbistan'da BBP MKYK Üyesi İbrahim Alagöz ve Alperen Ocakları Elbistan Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Süleyman Solmazgül ilk olarak Elbistan Alperen Ocaklarını ziyaret etti. Elbistan Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Kılınç tarafından karşılanan Solmazgül, Elbistan Alperen Ocakları'nın çalışmaları hakkında yönetimden brifing aldı.

Burada bir değerlendirme yapan Süleyman Solmazgül, "Elbistan Dulkadiroğlu beyliğine başkentlik yapmış, Alaüddevle Bozkurt Bey gibi devlet adamı çıkarmış, Osmanlı devletinde bir çok padişaha analık yapmış bir tarih şehridir. Bünyesinden nice kumandan, ilim adamı, şair, edebiyatçı, siyasetçi yetiştirerek tarihi fonksiyonunu yitirmediğini tescillemiştir. İşte bu şehirde Alperenler olarak kültür bağlarına sıkıca sarılmış, fikirleri olan, düşünebilen, sorgulayabilen, Allah ve Resulü haricinde her şeye karşıdan bakabilen bir gençliğe talibiz. Hamdolsun Elbistan Alperen Ocağından da bu konuda razıyız. Elindeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ve bir kez daha görmüş olduk ki Muhsin başkanın Anadolu coğrafyasına attığı maya tutmuştur" dedi

Daha sonra Büyük Birlik Partisi (BBP) Elbistan İlçe Teşkilatına geçen Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül, burada BBP MKYK Üyesi İbrahim Alagöz, İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Kocaoğlu ve parti yönetimi tarafından karşılandı. Solmazgül, burada da gündeme dair değerlendirmede bulunarak, ziyaretini tamamladı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Alperen Ocakları Elbistan Alagöz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title