Haberler

"Solist Dilan Tatlıses'in Kızı"

Güncelleme:

'Su Gibi' adlı evlenme programında, solist Dilan'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddiası herkesi şoke etti.

Su Gibi ' programının solisti Dilan'ın sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edildi. Ekran başındakiler ve stüdyoda bulunanlar şoke oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Songül Karlı ve Uğur Arslan'ın sunduğu Su Gibi programının damat adaylarından Sami Bey, solist Dilan'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu iddia ederek izleyicileri şoke etti.

SOLİST STÜDYOYU TERK ETTİ

Sami Bey'in iddiasının ardından Dilan stüdyoyu terk ederken; program sunucuları Songül Karlı ve Uğur Arslan, Sami Bey'in iddiasını doğrular nitelikte konuştu.

"BABASINI KULLANMAK İSTEMİYOR"

Dilan'ın moralinin bozulduğunu söyleyen Karlı, 'Herkes istediği zaman istediği şeyi söyler veya söylemez. Hayatını öyle devam ettirir. Dilan çok onurlu bir kız. Geldi burada çalışıyor. Buna ihtiyacı mı var? Hayır. Ama babasını kullanmak istemiyor. Babası da iyi bir insan ' diye konuştu.

"GEL OTUR, SÖZ KONUŞMAYACAĞIZ"

Uğur Arslan da, 'Başkası olsa kullanır bunu, benim babam şu diye. Ama kızcağız öyle bir şey yapmadı şimdiye kadar ' dedi ve Dilan'a 'Gel otur yerine, konuşmayacağız bu konuyu ' diye seslendi. Ancak Dilan stüdyoya geri dönmedi. Bunun üzerine Sami Bey, Dilan'dan ve herkesten özür diledi. Uğur Arslan Sami Bey'e, 'Biz bunu hiç dillendirmemiştik. Adaylarımız dahil kimse bunu bilmiyordu ' şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İbrahim Tatlıses Uğur Arslan Sami Bey Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title