Haberler

Solhan'da AK Parti Toplantısı

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi çalışmalarını hızlandıran AK Parti Solhan İlçe Teşkilatı "Sandığa Sahip Çıkma" toplantısı düzenledi.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi çalışmalarını hızlandıran AK Parti Solhan İlçe Teşkilatı "Sandığa Sahip Çıkma" toplantısı düzenledi.

AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu, Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik hazırlıklar çerçevesinde düzenledikleri toplantıyla vatandaşlara sandıklara sahip çıkma konusunda çağrıda bulundu.

"Yeni Türkiye'nin inşası sürecindeki önemli aşamalardan biri de Cumhurbaşkanlığı seçimidir" diyen Doğu, şunları kaydetti:

"Genel merkezimizin talimatıyla, teşkilatlarımızın Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik gerekli hazırlıkları eksiksiz ve hiçbir aksamaya yol açmayacak şekilde yapması için Bingöl'ün mahalle ve köylerinde 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' gündemli toplantılar yaptık. Sandık yönetim kurulundaki eksikliklerimiz giderildi. Seçimde görev yapacak sandık üyeleri ve müşahitler belirlendi." - Bingöl

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Bingöl Solhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title