Haberler

Solhan'da 300 Kişilik Kız Öğrenci Yurdu Hizmete Açıldı

Güncelleme:

Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaptırılan 300 kişilik kız öğrenci yurdu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bingöl'ün Solhan İiçesi'nde yaptırılan 300 kişilik kız öğrenci yurdu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün ödenek tahsisi ve Solhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nce yaptırılan 300 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdunun açılışında konuşan Kaymakam Şeref Aydın, yurt yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Yurt binasının hizmete girmesiyle birlikte kız öğrencilerin barınma sorunun çözüldüğü belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Açılışını yaptığımız yurt binasının hizmete başlaması biz çok mutlu etmiştir. Yurdun projelendirilmesinde, finansmanında, inşaat aşamasında, tefrişatının tedarik edilmesinde ve bütçe ödeneğinin tahsis edilmesinde yardımcı olan başta Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'a, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkililerine, Bingöl Valiliği Özel İdare Genel Sekreterliğine, Solhan SYDV mütevelli heyetine, vakıf müdürü Recep Tan'a, vakıf çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Barınma imkanına kavuşan kız öğrencilerimizin bundan sonra daha da başarılı olacağına inanıyorum. Vakfımızca yapılıp milli eğitim müdürlüğümüze protokol ile teslim edilen kız öğrenci yurdumuzun eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum."

Yapılan konuşmaların ardından yurdun açılışı yapıldı. - Bingöl

Kaynak: AA / Yerel

Şeref Aydın Bingöl Solhan Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Zara menekşe:

Yurdun adı ne

0
0
yanıtYanıtla
Zehra:

Yurdun adı ne

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title