Haberler

Suudi Kraliyet Ailesi, Bodrum'da Mankenlerle Gününü Gün Ediyor

Güncelleme:

Bodrum'a demirleyen dünyanın en pahalı mega lüks yatın, Suudi Kraliyet Ailesi tarafından kiralandığı ortaya çıktı. Prens ve şeyhler, yatta mankenlerle eğlenip para saçıyor.

Dünyanın en pahalı kiralık yatlarından biri olan ve 4 gün önce Bodrum'a demirleyen İngiliz bayraklı mega lüks yat 'Solandge'nin sır gibi saklanan konuklarının Suudi Arabistan Prensi Nawaf Al Saud, yakınları ve konukları olduğu ortaya çıktı.

BİN EURO BAHŞİŞ BIRAKTILAR

Prens Nawaf bin Abdulaziz Al Saud ve beraberindekiler, Hacımehlem Koyu'nda su sporları yapıp, yatın güvertesinde 10 mankenle çalan müzikler eşliğinde dans edip eğlendi. Suudi Kraliyet ailesi, akşam yemeğini ise Yalıkavak Mahallesi'ndeki lüks bir restoranda yerken, bin euro bahşiş bıraktı.

HAFTALIK KİRASI 1 MİLYON EURO

85 metre uzunluğundaki, haftalık kirası 1 milyon euro olduğu belirtilen mega lüks yat 'Solandge' geçen 7 Temmuz'da Bodrum'un Küdür Koyu'na demirledi.


İÇİNDE YOK YOK

Kaptanlığını İngiliz Paul Messenger'ın yaptığı, üç yıl önce denize indirilen, içinde kapalı ve açık yüzme havuzları, SPA, sinema salonu, iki mini denizaltı, su sporları ünitesi olan, 220 bin litre yakıtla hiç durmadan 6 bin mil yol kat adebilen, tatilcilerin ilgi odağı olan yatı kiralayan kişinin ismi gizli tutuluyordu.


İSMİ SIR GİBİ SAKLANIYORDU

Dünyanın en pahalı kiralık yatını kiralayan esrarengiz ismin Suudi Arabistan Prensi Nawaf Al Saud olduğu ortaya çıktı. Prens Nawaf Al Saud, beraberinde oğulları Şeyh Nawaf Al Ahmet Al Saud, Şeyh Nawaf Al Sabır Al Saud, Prens Salman Bin Abdulaziz Al Saud ve Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Muhammet Bin Salman'ın da aralarında bulunduğu 8'i koruma 13 kişiyle Milas Bodrum Havalimanı'na geldi.

Son model üç lüks otomobil, ve eşlatını taşıyan bir minibüs ile Yalı Mahallesi'ne geçerek, Küdür Koyu'nda kendisini bekleyen yata geçti.


MANKENLERLE YATTA DANS

Daha sonra demir alan Solandge, Gökova'nın cennet koylarına açıldı. Orak Adası yakınlarındaki Hacımehlem Koyu'na demirleyen yata, 302 nolu Sahil Güvenlik botu ile yattaki korumalar meraklıları yaklaştırmadı. Yatın güvertesinde gün boyu bikinileri ile gezen 10 manken dikkati çekti. Mankenler, çalan şarkılar eşliğinde yatta sık sık prens ve şeyhlerle dans edip, eğlendi.


GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Prens Nawaf Al Saud, iki oğlu ve Savunma Bakanı Prens Muhammet Bin Salman bol bol su sporları yapıp, jetski, su jeti ve bananaya bindi. Korumalar, Prens Nawaf Al Saud su sporları yaparken çevrede adeta kuş uçurtmayarak, geniş güvenlik önlemi aldı. Prens Nawaf Al Saud, akşam yemeğini ise ailesi ve konuklarıyla Yalıkavak Mahallesi'ndeki lüks bir restoranda yedi.


4 BİN 500 EURO HESAP, BİN EURO BAHŞİŞ

Karides, kalamar, ahtapot salatası ile 18 kiloluk laos balığından oluşan mönüden yiyen kraliyet ailesi üyeleri 4 bin 500 euro hesap öderken, bin euro da bahşiş bıraktı. Saat 23.00'de yata dönen Kraliyet ailesinin üyelerinin bulunduğu yat, bu sabah ise Göltürkbükü açıklarına demirledi. Kraliyet ailesinin tatillerini Bodrum'dan sonra Yunanistan'ın Mikonos, Tilos ve Patmos adalarında sürdürecekleri belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Suudi Arabistan Ahmet Al Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

blueice:

Müslümanlık iki yüzlü bir dindir

44
48
yanıtYanıtla
tarık:

islam güzel hak dinidir müslümanda öyledir öyle olması lazımdır bu yaratıklara bakıp hüküm verme seninde hataların gühaın çoktur

yanıt26
yanıt9
mersin:

Dinle ne alakası var, bunların müslümalıkla ne alakası var, müslüman kılığındaki soytarıları dine mal etmeyin. Din bu değil bunlar dini temsil etmiyor

yanıt29
yanıt10
yobazlar bunları görmez tavuk karası var:

Yatsıya kadar iş tamam olur abdest tazelerler olur biter.

75
6
yanıtYanıtla
Müslüman ülkeleri KanGölü:

Pissslik Arablar Mekkeye Meddineye Yagmur Gibi Yagan Hac Milyoncuklarini iste Böyle Savurur

63
8
yanıtYanıtla
urfa:

suç bu pisliklerde deyil. suç bunları paraları için ülkeye sokanda. git rus uçağını bilerek düşür ve turizime dabe vur, ve bu pslik arap zenginlerini paraları için eglendir demi? bu zengin arap ülkeleri neden suriye ve ıraklı mültecileri almıyor?

63
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

olmeyecekmi

9
6
yanıtYanıtla
Herman.:

O kadar zengın oluyorsa, mültecilerine bir barınak yapsınlar. Sonunda onlarda müsülman.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title