Haberler

Sökeli Oda Başkanlarından Ayesob Seçimlerinde Künkçü'ye Destek

Söke Bakkallar ve Bayiler Odası İkinci Başkanı Metin Mutafoğlu ile Söke Marangozlar Odası Başkanı Murat Elgin, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) seçimlerinde Muhammed Ali Künkçü’yi destekleyeceklerini açıkladı.

Söke Bakkallar ve Bayiler Odası İkinci Başkanı Metin Mutafoğlu ile Söke Marangozlar Odası Başkanı Murat Elgin, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) seçimlerinde Muhammed Ali Künkçü'yi destekleyeceklerini açıkladı.

Olağan genel kurulunu yapacak olan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB)'nin seçimleri yaklaşırken; heyecan tırmanıyor. AYESOB'da Pazar günü yapılacak genel kurulda Birlik Başkanlığını yürüten Selahattin Çetindoğan ve Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammed Ali Künkçü başkanlık için yarışacak.

Aydın ili esnaf odalarını yakından ilgilendiren AYESOB genel kurulu ve başkanlık seçimleri için Söke Bakkallar ve Bayiler Odası ikinci Başkanı Metin Mutafoğlu ile Söke Marangozlar Odası Başkanı Murat Elgin desteklerinin Muhammed Ali Künkçü'den yana olacağını açıkladı. AYESOB Başkanlığı'na aday olan Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammed Ali Künkçü'yü yalnız bırakmayan Sökeli Esnaf Odası Başkanları Mutafoğlu ve Elgin; Künkçü'nün seçim öncesi ziyaret ve çalışmalarında da yalnız bırakmıyor.

Söke Bakkallar ve Bayiler Odası ikinci Başkanı Metin Mutafoğlu; "Aydın ilinde geçmişte 80 binlerde olan esnaf sayısı bugün 40 binlere geriledi. Giderek küçülen esnaf camiasının artık daha iyi temsil edilmesini istiyoruz. Bu anlamda seçimlerin bunlara bir fırsat olduğunu bilerek Muhammed Ali Künkçü'yü destekliyor ve yanında yer alıyoruz. Muhammed Ali Künkçü'nün Birlik Başkanı olması halinde esnafı en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok. Seçimlerin esnaf camiasına şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Ali Aydın Söke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title