Haberler

Sökeli Genç İş Adamları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Buluştu

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Kurulu yapıldı.

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Kurulu yapıldı.

Ankara'da yapılan TÜGİK Genel Kurulunda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere bazı bakanlar, siyasetçiler ve iş dünyasının temsilcileri de katıldı. Genel Kurula Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD)'de katılanlar arasındaydı.

SÖGİAD Başkanı Reşat Er ve beraberinde SÖGİAD Yönetim Kurulu üyeleri, katıldıkları TÜGİK Genel Kurulunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelme fırsatı da buldular. SÖGİAD'ın sosyal medya hesabında paylaşılan genel kurul ve Reşat Er'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile el sıkışırken fotoğrafları paylaşıldı. Paylaşımda; "Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonun Mali Genel Kuruluna katılan SOGİAD Başkanı Reşat ER ve beraberindeki SOGİAD Üyeleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN 'a ilçemizdeki tespit edilen sorunlarla ilgili dosyayı teslim etmişlerdir" ifadesi de kullanıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Akif Çağatay Kılıç Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title