Haberler

Söke Ziraat Odası'ndan Tariş Pamuk Kooperatifi ve Sulama Birliği'ne Ziyaret

Söke Ziraat Odası heyeti geçtiğimiz günlerde genel kurullarını yapan TARİŞ Söke 131 No.lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi ve Söke Ovası Sulama Birliği'ni ziyaret etti.

Söke Ziraat Odası heyeti geçtiğimiz günlerde genel kurullarını yapan TARİŞ Söke 131 No.lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi ve Söke Ovası Sulama Birliği'ni ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kocabaş ve Meclis Başkanı Kemal Göven önderliğindeki Ziraat Odası'nın ilk ziyareti TARİŞ Söke Pamuk Kooperatifi'ne oldu. Kooperatif Başkanı İsmail Özer ve Kooperatif yönetim kurulunca karşılanan heyet; TARİŞ'in yeni yönetime başarılar diledi.

TARİŞ Söke 131 No.lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi yönetimin zor bir dönemde, zor bir görevi üstlendiğini belirten Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Koyuncu, "İnşallah TARİş bundan sonraki süreçte sancılı dönemi atlatmış, Beliğ Azbazdar liderliğinde düze çıkmış olacaktır" dedi.

Ziraat Odası'nın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren TARİŞ Söke 131 No.lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer de; "Ziraat Odası'nın bizimle dayanışma, birlik ve beraberlik içinde olmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

"SULAMA BİRLİĞİ VE ZİRAA ODASI İÇ İÇEDİR"

Söke Ziraat Odası heyetinin diğer ziyareti ise Söke Ovası Sulama Birliği'ne oldu. Sulama Birliği Başkanı Necdet Özekmekçi ve birlik meclis üyeleri tarafından karşılanan heyet; Sulama Birliği'nin yeni meclisine başarılar diledi. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleşen sulama birlikleri toplantısında Söke Ovası Sulama Birliğine yapılan övgülerden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kocabaş, yeni yönetime başarılar diledi.

Ziraat Odaları ve Sulama Birliklerinin iç içe olan kurumlar olduğunu dile getiren Söke Ovası Sulama Birliği Başkanı Necdet Özekmekçi; "Ziraat Odası üreticilerin sorunları dinleyen, çözüm yolları arayan bir kuruluş. Sulama Birlikleri ise çözümün bir parçası. Üreticinin emrinde olan iki kuruluş zaman zaman parasal konularda karşı karşıya gelselerde birbirinde ayrı düşünülemez. Özellikle üreticileri ilgilendiren ortak sorunlarda birlikte hareket eden ve üreticilerin emrinde olan kuruluşlarız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Özekmekçi Kemal Kocabaş Söke Ovası Tariş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title