Haberler

Söke Yenidoğan Söktaş 75.yıl Ortaokulu Erzincan'da Aydın'ı Temsil Edecek

Söke'ye bağlı Yenidoğan Beldesi Söktaş 75.Yıl Ortaokulu kız ve erkek Badminton Takımları Çanakale'de yapılan bölge grup finalleri müsabakalarında büyük başarı elde etti.

Söke'ye bağlı Yenidoğan Beldesi Söktaş 75.Yıl Ortaokulu kız ve erkek Badminton Takımları Çanakale'de yapılan bölge grup finalleri müsabakalarında büyük başarı elde etti.

Karşılarına çıkan takımlara karşı çok iyi mücadele ortaya koyan Söktaş 75.Yıl Ortaokulu Badminton Takımları final müsabakaları sonrası kız ve erkeklerde 16'şar takım arasından 2. Olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Badminton Türkiye Finalleri Mayıs ayında Erzincan'da gerçekleşecek.

Çanakkale'de yapılan bölge grup finalleri müsabakalarında kız ve erkekler kategorisinde 16'şar takım yer aldı. Söktaş 75.Yıl Ortaokulu; İzmit, Kırklareli, Bilecik, Uşak, Edirne, Çanakkale, Bursa, Sakarya, Balıkesir, Manisa, Afyon ve İzmir gibi illerden gelen takımları geride bıraktı. Final müsabakalarında Bursa takımları ile karşılaşan Söktaş 75.Yıl Ortaokulu kız ve erkek Badminton Takımları finalde kaybettiler ancak turnuvanın 2.'leri olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar. Kız takımı finalde Bursa Uludağ Ortaokulu Badminton Takımına 3-1, erkekler ise Bursa Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet ortaokulu Badminton takımına 3-0 mağlup oldu.

Söktaş 75.Yıl Ortaokulu Badminton Takımları Mart ayı içinde Aydın ilinde 12 takımın arasından Aydın İl Şampiyonu olmuştu. Belde ortaokulu olan Söktaş 75.Yıl Ortaokulu'nun başarısı ilçede sevinç ve mutlulukla karşılanırken; Söktaş 75.Yıl Ortaokulu kız ve erkek Badminton Takımları Mayıs ayında Erzincan'da yapılacak Badminton Türkiye Finalleri'nde Aydın ilini temsil edecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenidoğan Erzincan Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title