Haberler

Söke Yeni Bir Spor Kulübü Daha Kazandı

Söke’de yeni bir spor kulübü kuruldu.

Söke'de yeni bir spor kulübü kuruldu. Söke Gençlerbirliğispor ilk olarak ilçenin futbol altyapısına olmak üzere ülke futboluna kazandırılacak geleceğin yıldızlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Söke Gençlerbirliği formasında kırmızı-siyah ve beyaz renleri kullanacak.

Eren Akmazlar'ın kulüp başkanlığını yapacağı Söke Gençlerbirliği'nde Can Düztepe, Başak Orman, Şakir Gülmez, Ahmet Döndü, Coşkun Yerselcan yönetim kurulunda yer alan isimler oldu. Söke'nin yetiştirdiği ve futbol camiasına emekleri olan Nihat Aydın, İbrahim Akmazlar ve Mesut Seven kulübün antrenörleri olarak görev yapacak.

Geleceğin yıldızlarını yetiştirmek üzere yola çıktıklarını belirten Söke Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Eren Akmazlar; "Söke'de Altınordu Futbol Okulu ile yakaladığımız sinerjiyi sürdürmek istiyoruz. Çocuklarımızı bilgisayar başından kurtarmak, sosyal çevre edinmelerini sağlayıp, spor yapan, sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Elbette yetiştireceğimiz futbolcularımızı ilk olarak Sökesporumuza, daha sonrada ülke futbolumuza kazandırmak arzusunda ve hedefindeyiz. Kulübümüzün ilçe ve ülke futbolumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gençlerbirliği Söke Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title