Haberler

Söke Ticaret Odası ve Söke Ticaret Borsası'ndan Darbeye Karşı Ortak Açıklama

Türkiye odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne bağlı 81 il ve 160 ilçedeki 365 oda ve borsa eş zamanlı olarak, ortak yayınladığı bildiri Söke Ticaret Odası ve Söke Ticaret Borsası tarafından da kamuoyuna iletildi.

Türkiye odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'ne bağlı 81 il ve 160 ilçedeki 365 oda ve borsa eş zamanlı olarak, ortak yayınladığı bildiri Söke Ticaret Odası ve Söke Ticaret Borsası tarafından da kamuoyuna iletildi.

Söke Ticaret Borsası Konferans Salonunda gerçekleşen basın toplantısında açıklama Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal ve Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay tarafından okundu. Basın toplantısında Borsa Meclis Başkanı Nejat Sağel, Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er ve yönetim kurulu üyeleri bulundu.

Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal açıklamada; "15 Temmuz gecesi Milletimiz ve Milli kurumlarımız demokrasiye kasteden alçakça saldırıyı önlemiştir. Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Bu hain saldırının başarısızlığa uğraması Türk Milleti'nin birlikte duruşu, kararlı turumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymaktadır. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız, Meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Gazi unvanını hatırlatan meclisimizle gurur duyuyoruz. Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK'nın şerefli mensuplarına gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Ordu içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve adalet önünde hesap vermelerini istiyoruz " dedi.

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay ise açıklamasında; "Bu şerden hem demokrasimizi hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz. Şimdi daha çok güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. İş dünyası olarak daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanı diyoruz. Özel sektör olarak ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye'yi daha büyük hedeflere taşıyacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' sözünü hep aklımızda tutacağız. Ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Devletimiz ve ülkemiz var oldukça bizde varız, demokrasi varsa hepimiz varız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deniz Günal Türkiye Söke Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title