Haberler

Söke Kadın Girişimcilerden CHP'ye Ziyaret

Söke Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren Söke Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Söke Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren Söke Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu'nu, CHP İlçe Başkanı Osman Ünsal, Söke CHP Kadın Kolları Başkanı Sibel Işık ve kadın kolları üyeleri ile Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'nin eşi Zümrüt Özekmekçi karşıladı.

Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu olarak çalışmaları hakkında bilgi veren Kurul Başkanı Hülya Suyolcu; gerçekleştirmeyi düşündükleri etkinliklere destek istedi. Önümüzdeki günlerde 2012 yılı ilk etkinliği olarak e-Ticaret kursu düzenleyeceklerini belirten Hülya Suyolcu; "Kadın Girişimciler Kurulu olarak özellikle kadınlarımıza yönelik olmak üzere Sökemize canlılık katacak, heyecan getirecek projelere imza atmak istiyoruz. Bu türlü projeleri gerçekleştirmek için siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile iş birliğine hazırız" dedi.

Söke CHP İlçe Teşkilatı'ndan Kadın Girişimciler Kurulu'na destek sözü gelirken; CHP İlçe Başkanı Av. Osman Ünsal, Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu'nun çalışmalarını takip ettiklerini belirterek, başarılı çalışmaların devamını diledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Osman Ünsal Sibel Işık Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title