Haberler

Söke'de Milletvekili Aday Adayı Dr. Selma Özcan Siyasi Yolculuğuna Başladı

Türkiye’nin Süper Valisi Recep Yazıcıoğlu’nun ve eski Devlet Bakanlarından Sait Yazıcıoğlu’nun kardeşi Uzm. Dr. Selma Özcan’ın siyasi yolculuğu başladı.

Türkiye'nin Süper Valisi Recep Yazıcıoğlu'nun ve eski Devlet Bakanlarından Sait Yazıcıoğlu'nun kardeşi Uzm. Dr. Selma Özcan'ın siyasi yolculuğu başladı.

Söke Fehime Faik Kocagöz Devler Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa eden Uzm. Dr. Selma Özcan düzenlediği basın toplantısıyla Ak Parti'den Milletvekili aday adaylığını kamuoyuna açıkladı. Gerçekleşen toplantıya Ak Parti Söke İlçe Yönetimi, Ak Partili Söke Belediye Meclis üyeleri başta olmak üzere mahalle muhtarları, STK'ların temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Özgeçmişinden söz ederek konuşmasına başlayan Dr. Selma Özcan; "Uzun yıllar Söke'de çocuk hastalıkları uzmanı ve başhekim yrd.cısı olarak çalıştım. Yakın ilçeler olması nedeniyle Didim'den, Kuşadası'ndan ve Germencik'ten gelen binlerce çocuğun doktor teyzesi oldum.

İki yıl Kuşadası Devlet Hastanesinde başhekimlik yaptım. İyi izlenimler bıraktığımı düşünüyorum. Son iki yıldır da Söke Devlet Hastanesinin başhekimliğini yapıyorum.

Ailem Söke'nin tanınmış ve saygı duyulan bir ailesi. Rahmetli babam Mustafa Yazıcıoğlu uzun yıllar ilçe müftülüğü yaptı. Rahmetli büyük ağabeyim Vali Recep Yazıcıoğlu hala herkesin çok sevdiği unutulmaz bir efsane. Geçmiş dönem Devlet Bakanımız M. Sait Yazıcıoğlu da takdirle anılan küçük ağabeyim olur. Ailemle gurur duyuyorum" dedi.

Konuşmasının satır aralarında son dönemde daha çok gündeme gele Aydın'ın batı bölgesinin milletvekili çıkarma arzusunu son derece halkı bulduğunu belirten Selma Özcan; "Söke'nin de içinde bulunduğu batı bölgesinin iktidar partisinden milletvekili olmadı. Bölge olarak biz iktidar ile hareket eden bir milletvekili seçemedik. Buna ihtiyaç var" dedi.

İl nüfusunun ve seçmeninin % 27'ye yakını Vilayetin doğusunda Nazilli merkezli Kuyucak, Buharkent, Karacasu, Bozdoğan, Yenipazar ve Sultanhisar'da yaşadığını, buna karşılık Germencik, Söke, Didim ve Kuşadası'nda; il nüfusunun ve seçmeninin % 32'den fazlasının yaşadığını belirten Selma Özcan; buna rağmen batı bölgesinin milletvekili çıkaramadığını söyledi. Özcan "Başta bu amaçla yola çıktık" dedi.

Milletvekilliğine adım atarak, siyasette de hizmet edebilmek için gönül koyduklarını belirten Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Uzm. Dr. Selma Özcan; "Uygun görülürse 2023 Türkiye'sinde bizim de katkımız, bizimde imzamız olur" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Yazıcıoğlu Türkiye Selma Söke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

AHMET ALTUMSEKmobilWeb@haberler.com:

Cok isabetli olmus Ablamizi insaallah SAGLIK bakani goruruz hak eder her zaman

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title