Haberler

Söke'de Limon Sokağın Kaderi Değişiyor

Söke’nin tam merkezinde Yüksel Yalova Caddesi ile Özmen Sokağı birbirine bağlayan Limon Sokağın kaderi değişiyor.

Söke'nin tam merkezinde Yüksel Yalova Caddesi ile Özmen Sokağı birbirine bağlayan Limon Sokağın kaderi değişiyor. Karanlık olması, bakımsızlığı nedeniyle yıllardır şikayet noktalarından biri olan Limon Sokak'ta Söke Belediyesi tarafından yapılan düzenleme çalışması son aşamaya geldi.

Dış cephe iyileştirmesi yapılan sokakta, parke döşemesi de yapılırken, aydınlatma noktalarının hattı da hazırlanan Limon Sokak; dekoratif şemsiyeler ile rengarenk hale geldi. Çelik halatlara montajı yapılan şemsiyeler sokağa görsellik kazandırdı.

Aydınlatma ve ahşap doğrama elamanlarının takılmasıyla Limon Sokağın daha gösterişli bir hale geleceğini söyleyen Söke Belediyesi başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Mine Aşçı; "Boya rötuşları ve demir aksam düzenlemeleri de yapılacak. Çok kısa sürede çalışmalar tamamlanacak" dedi.

Limon Sokağın ilçenin hareketli sokaklarından biri olmasını, vatandaşların rahatlıkla geçebileceği bir sokak olmasını arzu ettiklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "Çok şikayet geliyordu. İlçemizin merkezinde olmasına rağmen bakımsız kalan bu sokağa arkadaşlarımız değişik bir uygulama yaptı. Bu sokak ile ilgili sanat sokağa dönüştürmek gibi bir düşüncemiz de var. Ortaya güzel bir sonuç çıkacağına inanıyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Söke Belediyesi Yalova Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title