Haberler

Söke'de Çocuk Hakları Gününe Renkli Kutlama

Söke’de geçtiğimiz pazartesi gününden itibaren çeşitli etkinliklerle kutlanan 20 Kasın Dünya Çocuk Hakları Günü oldukça renkli geçti.

Söke'de geçtiğimiz pazartesi gününden itibaren çeşitli etkinliklerle kutlanan 20 Kasın Dünya Çocuk Hakları Günü oldukça renkli geçti.

Söke Belediyesi'nin öncülüğünde Söke Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından düzenlenen Çocuk Hakları etkinliklerinin son günü Söke ilçe merkezinde yapıldı. Sabah saatlerinde ilçenin Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan çocuklar Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel oyuncularının drama ve dans etkinliğinde buluştu. Gönüllerince oyunlar oynayan çocuklar daha sonra Söke Çocuk Meclisi tarafından yapılan kitlesel bir basın açıklamasıyla kendilerinin de haklarının olduğunu dile getirdi. Basın açıklamasının ardından Çocuk Hakları yürüyüşü yapıldı. Ellerinde çocuk haklarını dile getiren pankart ve dövizler taşıyan çocuklar kendilerine eşlik eden Söke Kent Konseyi ve Kadın Meclisi üyesi büyükleriyle; dere, istasyon, Kubilay ve Aydın caddeleri güzergahında yürüyüş gerçekleştirdi. Oba Pastaneleri çocuklara jest yaparak, yürüyüş dönüşünde lokma ikram etti.

"ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILDI"

Saat 13.00'de başlayan diğer bir etkinlikte ise Novada Outlet'te adeta çocuk şenliği yaşandı. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri kapsamında Yıldızlar Çocuk Korosu konser verirken; çocuklar kendileri için hazırlanan interaktif oyunlar, yüz boyama ve jonglör gösterisi ile doyasıya eğlendi.

"İPEK ONGUN SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNÜ"

Novada Outlet'te ünlü yazar İpek Ongun Sökeli kitapseverler ve çocuklarla buluştu. Kitap okuma alışkanlığı, yazarlık gibi konularda bilgiler veren ünlü yazar İpek Ongun söyleşisinin ardından katılımcıların sorularını yanıtladı. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'da izleyiciler arasında yer alırken, Başkan Toyran söyleşinin sonunda; "Türk Edebiyatında gençliği anlayan, onların hayatlarına önemli notlar düşen İpek Ongun Hanımefendiyi Söke'de ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz" dedi. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran yazar İpek Ongun'a Sökeliler adına çiçek ve plaket takdim etti. Daha sonra İpek Ongun, okurları için kitaplarını imzaladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çocuk Hakları Günü Söke Belediyesi Süleyman Toyran İpek Ongun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title