Haberler

Söke'de Başkan Toyran'ın Halk Günleri Yeniden Başladı

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın göreve gelmesiyle birlikte ilk yaptığı icraatlarından biri olan Halk Günü geleneği sürüyor.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ın göreve gelmesiyle birlikte ilk yaptığı icraatlarından biri olan Halk Günü geleneği sürüyor. Genel seçimler sürecinin yaşanması nedeniyle bir süre ara verilen Halk Günleri yeniden başladı.

Her ayın son Cuma günü gerçekleşen Halk Günü toplantılarında Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, toplantıya katılan vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor. Vatandaşlar tarafından iletilen sorun ve talepler toplantıda bulunan Daire Müdürlerine Başkan Toyran tarafından verilen talimatla çözüme kavuşturuluyor.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "Sadece Halk Günü toplantılarıyla değil, her zaman sokakta, caddede vatandaşımız ile iç içeyiz. Halk Günü toplantılarının amacı vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak, sorunlara hızlı çözüm üretmek. Bunu da başarabildiğimizi görmek bizleri memnun ediyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Toyran Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title