Haberler

Söke'de Ak Partili Kadıların 'Kılıçdaroğlu' Eylemine CHP'li Kadınlardan Karşılık

Aydın'ın AK Parti Söke İlçe Kadın Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Aile Sosyal Politikalar Bakanı'na sarf ettiği sözler nedeniyle eleştirdi. CHP'li kadınlar da açtıkları 'Hepimiz Kılıçdaroğlu'yuz' pankartı ile hemcinslerine karşılık verdi.

AK Parti Söke İlçe Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için söylediği "Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor" sözüne tepki göstermek için Hükümet Meydanı Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Özlü ve yönetim kurulu üyelerinin 'Özür Dile', 'Edep Yahu' ve 'Anneye Saygı' yazılı dövizler taşıdığı görüldü.

Basın açıklamasını yapan Özlü, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik açıklamalarını şiddetle kınıyoruz. Siyaseti vatana millete hizmet olarak gören ve millete hizmeti hak yolunda en büyük gaye edinmiş kadınlar olarak Kemal Kılıçdaroğlu'na 'dur' diyoruz" dedi.

"HEPİMİZ KILIÇDAROĞLU'YUZ"

AK Partili kadın kollarının basın açıklaması yaptığını öğrenen CHP'liler ise parti binasının balkonuna 'Hepimiz Kılıçdaroğlu'yuz' pankartı astı. Ardından parti binası önüne toplanan CHP'liler, 'Görüntüyle bu ayıbı örtemezsiniz', 'Ensar'ın diğer çocuklarının bakanı ol. Bir kerecikten bir şey olmaz' gibi dövizleri taşıdı.

AK Partili kadınlar, basın açıklaması sonrası meydandan ayrıldı. CHP'liler ise meydana gitmekten vazgeçti. Sivil polisler ise herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için bir süre meydanda bekledi.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti Aydın Söke Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title