Haberler

Söke CHP Gençlik Kollarının Eğitim Semineri İlgi Gördü

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Söke Gençlik Kolları eğitim semineri gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Söke Gençlik Kolları eğitim semineri gerçekleştirdi. "Paramı Yönetebiliyorum" ve "Sosyal Medya Okuryazarlığı" konularında gerçekleşen eğitim seminerinde Tuba Özturlar ve Fahri Kara eğitmen konuşmacılar olarak yer alacak.

Söke Belediyesi Düğün ve Çok Amaçlı Toplantı Salonu binasında gerçekleşecek eğitim seminerinde CHP Söke İlçe Yönetiminin yanında kadın kolları, çevre örgütlerden gelen konuklar katılımcı olarak yer aldı.

Habitat Yönetişim ve Kalkınma Derneği, UNDP, TC Kalkınma Bakanlığı, Visa Europe ve Microsoft ile ortaklaşa düzenlediği "Paramı Yönetebiliyorum" Projesi ve Geleceğini Tasarla projesi kapsamında medya okuryazarlığı eğitimleri oldukça ilgi gördü. Seminerin sonunda katılımcılara, katılım belgeleri verildi.

Konuşmacı eğitmenler Tuba Özturlar ve Fahri Kara, eğitim seminerini düzenleyen CHP Söke Gençlik Kollarına teşekkür ederlerken, "Eğitimlerin farkındalık yaratmak üzere faydalı olduğuna inanıyoruz" dediler. Seminerin sonunda Söke CHP Gençlik Kolları Başkanı Tunç Berkay Özdemir konuşmacılara teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Eğitim seminerleri başta olmak üzere etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Özdemir; "Kendimiz gelişmedikçe, kentimizin de gelişmesini de bekleyemeyiz. Bu anlamda bu türlü eğitimleri çok önemsiyoruz. Etkinliğimizin gerçekleşmesinde bizlere destek veren başta ilçe yönetimimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Söke Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title