Haberler

Söke Anadolu Koleji "Dostluk" Treniyle Söke'nin Tanıtımına Katkı Sağlayacak

Söke Anadolu Koleji, "Ege Koleji Dostluk Treni" projesi içinde yer alarak, Söke’nin tanıtımına katkı sağlayacak.

Söke Anadolu Koleji, "Ege Koleji Dostluk Treni" projesi içinde yer alarak, Söke'nin tanıtımına katkı sağlayacak.

Avrupa Birliği Projesi E-Twinning Projesi kapsamında, 57 ilden 115 okulun katıldığı 'Dostluk Treni Projesi'nde oluşturulan küçük vagonlar ve lokomotif katılımcı okulları dolaşıyor. Söke Anadolu Koleji de projenin katılımcı okulları arasında yer alırken; proje, öğrencilere hayatın her alanında sevgi, barış ve dostluğun önemini kavramada ve çevrelerine aktarmada güzel bir rol oynuyor. Türkiye'nin her bölgesinden toplanan küçük vagonlarla tamamlanacak 'Dostluk Treni'nin Nisan ayında Zonguldak Ereğli'de yapılacak olan organizasyonla sergileneceği belirtildi.

Söke Anadolu Koleji öğrenci ve öğretmenleri projenin tanıtımı için çeşitli ziyaretlerde bulundu. Okulun İngilizce öğretmenlerinden Arzu Alkan Cem, Hilal Erdem ve Gülşen Coşkun eşliğinde öğrencileriyle birlikte Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu'nu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın'ı makamlarında ziyaret ettiler. Öğrenciler proje ile ilgili çalışmaları, projenin hedeflerini, yapılan ve yapılacak olan etkinlikleri ve e -twinning hakkında bilgi aktardı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Aydın Söke Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title