Haberler

'Sokaktaki Çığlık' Film Ekibi Yörük Çadırına Konuk Oldu

Muğla'nın Dalaman ilçesinde çekimleri başlayan "Sokaktaki Çığlık" adlı filmin çalışanları Yörük Obası Derneği Başkanı tarafından Yörük Obası Çadırı'ndaki sazlı sözlü yemekte bir araya geldi.

Çekimlerinin tamamının Dalaman İlçesi ve yöresinde yapılacağı filimin Yönetmenliğini İhsan Yeşiloğlu, Fatih Koca'nın yaptığı; senaryosunu ise, Muzaffer Saygın Üngör'ün hazırladığı filmde Dalaman Yörük Obası Başkanı Kadriye Efe'nin de rol alıyor. Kazım Aysel, Serdar Kulmaç, Mehmet Şeker, Selehattin Taşdöğen, Alaattin Durdu, Fatih Doğan, Feyzanur Koşar ve Tahir Ulubayrak gibi oyuncuların bu sinema filminde yer alıyorlar. Antalya'da Sonbahar Mevsimi'nde yapılan olan Altın Portakal Film Festivaline iddialı olarak hazırlanan "Sokaktaki Çığlık" filmin çekimleri başladı.

Dalaman Yörük Obası Başkanı Kadriye Efe, film ekibini Yörük Obası Derneği'nin çadırında ağırladı. Efe, "İlçemizde çevrilmeye başlanan Sokaktaki Çığlık sinema filmi ilçemize ve yöremizin tanıtımına katkı sağlayacaktır. Bu filimin çekiminde katkı sağlayan Belediye Başkanımız Sedat Yılmaz'a; film çekimleri süresince sinema oyuncularını yalnız bırakmayan Dalaman Halkına, akşam yemeğimize katılarak destek veren Dalaman İş Adamları Derneği Başkanı Ercan Kaylı'ya, Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar'a, Taksi Kooperatif Başkanı Nazmi Yılmaz ve Yörük Obası Derneği Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımıza verdikler destekten dolayı teşekkür ederim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Koca Dalaman Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title