Haberler

Sokakta Uyuşturucu Satanlara Yönelik Operasyon Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Batman Emniyetinden uyuşturucu operasyonu

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerince, sokakta uyuşturucu satan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürlüğünden operasyon ile ilgili yapılan açıklamada "Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerince ilimiz genelinde risk oluşturabilecek yerlere yönelik olarak yapılan 3 ayrı çalışmada; 149 paket halinde toplam 1.228 gram uyuşturucu kubar esrar maddesi, 2 paket halinde toplam 1 gram metamfetamin maddesi, 1 paket halinde toplam 0,5 gram eroin maddesi, 9 adet hint keneviri bitkisi ele geçirilmiştir. Bahse konu çalışmalarda yakalanan F.D., K.O., R.Ö., F.G, B.T., V.Ü., M.S.E. ve H.K. isimli şüpheli şahıslar hakkında 'Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve Ticaretini Yapmak' suçlarından yasal işlem başlatılmış, K.O, R.Ö. ve F.G. isimli şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir" denildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title