Haberler

Liseli Kıza Sokakta Cinsel İstismar Eden Sanığa 10 Yıl Hapis Verildi

Güncelleme:

Zonguldak'ta, sokakta 16 yaşındaki liseli kıza cinsel istimarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan 25 yaşındaki Ufuk K., 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Zonguldak'ta 23 Mart'ta Karaelmas Mahallesi'nde meydana gelen olayda doğalgaz tesisatçısı Ufuk K., iddiaya göre öğrenci servisinden inerek evine giden liseli F.S.'yi yere yatırıp cinsel istismara kalkıştı. F.S.'nin çığlıklarını duyan bir kadının müdahale etmesiyle Ufuk K., kızın cep telefonunu alarak kaçtı.

DURUŞMAYA MAĞDUR DA KATILDI

Polis tarafından yakalandıktan sonra tutuklanan Ufuk K., 'cinsel istismar' ve 'yağma' suçlamalarıyla Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Duruşmaya mağdur F.S. de katıldı.

İLK DURUŞMADA GENELEVE ALINMADIĞI İÇİN SALDIRDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

İlk duruşmada, alkollü olduğu için geneleve alınmadığını, yolda yürürken liseli kızı görünce yanına gidip öpmek istediğini, bu sırada yere düştüklerini, amacının taciz etmek olmadığını ileri süren sanık, son sözü sorulması üzerine de pişman olduğunu söyledi.

TOPLAMDA 10 YIL HAPİS

Cumhuriyet savcısının mütalaasında 'cinsel istismar' ve 'yağma' suçlarından 18 yıl hapis cezası talep ettiği sanığa mahkeme heyeti toplam 10 yıl hapis verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak 23 Mart 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

GERİYE KALANMobil-IOS:

10 yıl az.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title