Haberler

Sokakta Bulduğu 10 Bin Lirayı Sahibine Teslim Etti

Güncelleme:

Iğdır'da baharatçılık yapan 33 yaşındaki Selami Aydın, sokakta bulduğu 10 bin lirayı sahibine teslim etti.

Iğdır'da baharatçılık yapan 33 yaşındaki Selami Aydın sokakta bulduğu 10 bin lirayı sahibine teslim etti. Aynı olayı daha önce iki kez daha yaptığını belirten Aydın, "Olması gerekeni yapıyorum" dedi.

Olay 16 Aralık günü Atatürk Caddesindeki Ziraat Bankası önünde meydana geldi. İşyerinden çıkıp evine giden Selami Aydın kaldırımda deste halinde gördüğü 10 bin lirayı alıp en yakın polis merkezine götürüp teslim etti. Olaydan yaklaşık 4 saat sonra karakola giden Ekrem Absay 10 bin lira kaybettiğini belirterek yardım istedi. Polisler, izledikleri bankanın ve MOBESE kamera kayıtlarından Ekrem Abay'ın parayı düşürdüğünü ve kısa bir süre sonra da Selami Aydın tarafından bulunduğunu tespit etti. Akşam saatlerinde Emniyet Müdürü Yüksel Babal'ın makamında parayı Ekrem Absay'a teslim eden Selami Aydın, "Eve giderken yolda bir deste halinde para buldum. Hiç saymadan en yakın karakola götürüp teslim ettim. Olması gerekeni yaptım. Iğdır'da baharat satarak geçimimi sağlıyorum. Daha önce de bir kadın işyerimde içerisi döviz dolu bir çantayı unutmuş ve kendisine teslim etmiştim. Yine yıllar önce bulduğum yüklü bir parayı da sahibine verdim" dedi.

Olay günü bankadan çektiği 55 bin lirayı desteler halinde cebine koyduğunu ve işyerine gittiğinde 10 bin liranın olmadığını söyleyen kasap Ekrem Absay, "Hemen karakola gidip müracatta bulundum. Paranın bulunduğunu söylediklerinde üzerimden büyük bir yük kalktı. Selami beye çok teşekkür diyorum. Yapmış olduğu bu iyiliğinden dolayı kendisine bir hediye almak istiyorum" dedi. Selami Aydın, Asbay'ın bu teklifi üzerine, kendisine bir mont almasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ziraat Bankası Iğdır Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title