Haberler

Sokak Ortasında Tüfekle Dehşet Saçan Damat Hakim Karşısına Çıktı

Samsun’da pompalı tüfekle sokak ortasında kayınpederi ile yoldan geçen 3 kişiyi yaraladıktan sonra tutuklanan damadın yargılanmasına başlandı.

Samsun'da pompalı tüfekle sokak ortasında kayınpederi ile yoldan geçen 3 kişiyi yaraladıktan sonra tutuklanan damadın yargılanmasına başlandı.

Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Gebi Caddesi'nde 30 Eylül 2014 tarihinde meydana gelmişti. Eşinden ayrı olduğu öğrenilen 23 yaşındaki Koray Y., çocuğunun velayeti konusunda çıkan anlaşmazlık yüzünden sokak ortasında pompalı tüfekle kayınpederi Adem H.'ye (46) ateş açmış, olayda Adem H. ile yoldan geçen Mustafa K. (47), Arslan K. (47) ve Selahattin A. (26) kazara çeşitli yerlerinden vurularak hastanelik olmuştu. Olaydan sonra kaçan ancak polisin talibi sonucu yakalanarak tutuklanan Koray Y. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Bugün görülen davanın ilk duruşmasında kendisini savunan Koray Y., "Merve ile 2009 yılında evlendik. Evliliğimizden bir kızımız dünyaya geldi. 2014 yılı Mayıs ayında eşimle ayrıldık. Boşanma davamız devam ediyordu. Kızım geçici olarak annesine verilmişti. Hafta sonlarında ben de görüyordum. Ancak eşim kızımı hafta sonları il dışına çıkarıyordu. Kendisini göremiyordum. Evliliğimizi yürütmek için anlaşmaya karar verdim. Kayınpederim 'Çocuğu al, bakamıyorum' deyince konuşmak istedim. İşyerime geldi. Bana tokat attı. Komşu esnaf araya girdi. 23 yaşındaydım ve gurur meselesi yaptım. Peşinden tüfekle önce havaya ateş ettim. Elini beline atar gibi oldu. Silah çekecek diye korkup bir kez daha rastgele ateş açtım. Amacım kimseyi öldürmek ve yaralamak değildi. İsteseydim eylemimi sürdürürdüm. Olay yerinden kaçtım. Kızımın ise 23 Aralık'ta Gebze'de öldüğünü duydum" dedi.

Olayda kazara yaralanan 3 kişi, mahkemede verdikleri ifadede şikayetçi olmadıklarını söylediler. Kayınpeder Adem H. İse, damadından şikayetçi olduğunu ifade ederek, "Çocuğu sabah aldı ve geri getirmedi. Kendisini aradığımda akşam İstanbul'a gideceğini ve getireceğini söyledi. Ancak akşam olmasına rağmen çocuk gelmeyince merak ettim. Kendisiyle buluşmak ve konuşmak istedim. İşyerine davet etti. Çocuğu bize vermeyeceğini söyledi. İşyerinden çıkınca polise gideceğimi anladı. 3 el pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda başımdan, sırtımdan ve kalçamdan yaralandım. Sanıktan şikayetçiyim" diye konuştu.

Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Samsun Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title