Haberler

Bakırköy Cinayeti Kamerada! İddialar Mide Bulandırdı

Güncelleme:

Bakırköy'de eşi Çağla T.'yi para karşılığı pazarlayan Abdülkadir T., aracında uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Cinayet anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Bakırköy'de eşi Çağla T.'yi para karşılığı pazarlayan 26 yaşındaki Abdülkadir T., aracında uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Katilin Çağla T. ile birlikte olan Şahin T. olduğu ortaya çıktı. Cinayet anı saniye saniye kameralara yansıdı.

EVE DÖNMEK İSTEMEDİ

Edinilen bilgilere göre olay, 2 Mayıs Pazartesi günü saat 09.00 sıralarında Bakırköy Cevizlik Mahallesi Halis Kıran Sokak'ta meydana geldi. Eşi tarafından para karşılığında cinsel birliktelik için pazarlanan Çağla T., geceyi Bakırköy'de Şahin T.'nin evinde geçirdi. Burada Çağla T., Şahin T.'ye, kocasından şiddet gördüğünü ve eve geri gitmek istemediğini söyledi.

"YA EŞİMİ VERİN YA DA PARASINI"

Sabah eşinin belirledikleri saatte gelmemesi üzerine Abdülkadir T. ise Bakırköy'de Şahin T.'nin evinin önüne geldi. Şahin T. ile konuşan Abdülkadir T. ya karısının kendisine teslim edilmesini, ya da bir gecelik ücretinin daha verilmesini istedi.

TARTIŞMADA SİLAHLAR KONUŞTU

Yaşanan tartışma sonucunda silahını çeken Şahin T., arabanın içinde olan Abdülkadir T.'ye iki el ateş etti. Omzundan ve göğsünden yaralanan Abdülkadir T., olay yerinde hayatını kaybetti. Abdülkadir T.'nin cenazesi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

POLİS 5 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 3 Mayıs'ta 5 kişiyi gözaltına aldı. Gayrettepe'deki Cinayet Büro Amirliği'nde sorguları tamamlanan Çağla T. ve katil zanlısı Şahin T.'nin yanı sıra, olay anında Şahin T.'nin yanında bulunan V.K. (21), M.T. (36) ve B.T. (22) gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Abdülkadir T. siyah bir otomobil ile Şahin T.'nin evinin bulunduğu sokağa geliyor. Katil zanlısı Şahin T. ve arkadaşları, Abdülkadir T.'nin bulunduğu otomobili yumruklamaya başlıyor. Bunun üzerine Abdülkadir T., aracıyla geri geri gitmeye başladığı sırada Şahin T., araca doğru iki el ateş ediyor. Ağır yaralanan ve daha sonra olay yerinde hayatını kaybeden Abdülkadir T.'nin kullandığı araç kontrolden çıkıp bir ağaca çarparak duruyor. Katil zanlısı Şahin T. ve arkadaşları ise olay yerinden koşarak uzaklaşıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bakırköy 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (61)

CHPLİ:

TAM CHPY LİDER OLACAK BİRİYDİ AMA BELLİKİ SİTEMİYENLER SUİKAST DÜZENLEDİ KILIÇTAROĞLU ARTIK YAPAMIYORDU. ONUNGİBİ AYAĞINI KASETLE KAYDIRIP YERİNE GEÇECEK EŞİNİ PAZARLIYAN ADAM LAZIMDI. BU ADAM 10 NUMARAYDI CHP İÇİN AHA AHA

8
25
yanıtYanıtla
murat:

Bende biraz zeka geriliği var kardeş kusura bakma ben anlayamadım senin ne demek istediiğini

yanıt6
yanıt2
mhpli:

yok be gardaş bu tam akp zihniyeti

yanıt12
yanıt8
AKPLİ:

Adamın adı ABDULKADİR. Pek CHP Lİ isimlerine benzemiyor sanki. Kesin AKP yada MHP li.

yanıt1
yanıt0
..........:

ağzına sağlık. . ama bence hdp ye daha çok yakışırdı böyle kişiler çünkü hdp eşcinsellere evlilik vaad eden bir partiydi:)

yanıt9
yanıt4
gebermiş:

eğer doğruysa bir pislik eksilmiş dünyadan . . cehenenme odun olsun. .

31
1
yanıtYanıtla
melike:

Hayvan bile eşini kıskanır be yuh artık. iğrençsiniz iğrenç.

31
0
yanıtYanıtla
ARİX:

ADAM HARBİ TAM CHPLİYMİŞ KISKANÇLIK SIFIR. CHPNİN BU ADAMA SAHİP ÇIKMASI LAZIMDI AMA ADAMI GÖNDERDİLER CEHENNEME

11
18
yanıtYanıtla
58:

MİDE BULANDIRAN BİR HABER

27
0
yanıtYanıtla
...:

niye ki ? türklerin en sevdigi işler

yanıt3
yanıt9
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title