Haberler

Sokak Köpekleri, Kendilerini Seven Adamı Paramparça Etti

Güncelleme:

Genç adam, sevmek istediği sokak köpekleri tarafından ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Korkunç anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sokak köpeklerini sevmek isteyen genç adam az daha canından oluyordu. Köpekleri sevdiği sırada, köpekler tarafından saldırıya uğrayan adamın görüntüleri sosyal medyada olay oldu.

PARAMPARÇA OLMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Nerede gerçekleştiği bilinmeyen görüntülerde sokak köpeklerini sevmek isteyen adam hayatını şokunu yaşıyor. Köpekleri sevdiği köpekler tarafından saldırıya uğrayan adam canını zor kurtardı. Yardıma gelen arkadaşı tarafından zar zor köpeklerin saldırılarından kullanan adam ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay anı ise güvenli kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (117)

Deli Dumrul:

nerde çekildiği bilinmiyor ama hastaneye kaldırıldığı biliniyor :)

43
1
yanıtYanıtla
cccccccccc:

Sherlock Holmes seni

yanıt0
yanıt2
Katre:

Onları bu hâle acaba kim getirdi?!Önce bunu düşünün.

16
26
yanıtYanıtla
İsmail ucar:

Köpek her zaman köpektir sevilmez vurulur

7
26
yanıtYanıtla
azazel:

o zaman sokakta senide mi dövelim

yanıt1
yanıt2
yorumcu:

Yoldan geçerken köpek saldırısına maruz kalan ve canını korumak için köpeğe vurmak zorunda kalan adama kızan çok bilmiş ve tuhaf köpekseverler var ülkemizde. İnsandan daha çok köpeğe değer veriyorlar. Acayipler.

24
6
yanıtYanıtla
DEREWİN:

Bir keresinde köpekler bana saldırdı, bir tanesinin gözüne bir yumruk attım köpeğin gözü mosmor oldu.

10
19
yanıtYanıtla
REALIST:

SÜS KÖPEĞİ Mİ ?

yanıt4
yanıt1
Emre Uzun:

Hayvanın dostluğunu sorgulayan yaratıklara sesleniyorum. İçin de hayvan sevgisi olmayan yaratık insan sevgisinden zaten mahrumdur. Hiç bir hayvan durup dururken size saldırmaz ona gösterilen şiddet ve korkunun yansımalarıdır bunlar ama bizim cahil insanımız bunu anlayamaz. Böyle yaratıklar benim karşıma çıkmıyor ki bir denk gelse. . .

11
18
yanıtYanıtla
ABDULLAH:

Saldırmazmı arkadaş öyle bir saldırıyorlar ki sen yaşamamışsın hayvanlara kötü davranma olayı olmadığı halde sokak köpeklerinin sürü halinde insanlara nasıl saldırdığını gördüm. ha bu kimin suçu belediyelerin ilgili kurumlar iyi bir barınma yerleri yapsa ve hepsini toplasa iyi bakımları olsa bu sonuçlar olmaz gelmiş sin ordan artis artis konuşuyorsun yok sana bir denk gelseymiş klavye dayısı seni.

yanıt8
yanıt3
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title