Haberler

Sokak Hayvanlarını Beslerken Dayak Yedi

Eskişehir’de bir şahıs, apartman bahçesindeki kedilere mama verirken, evini gözetlediğini düşünen başka bir kişi tarafından darp edildi.

Eskişehir'de bir şahıs, apartman bahçesindeki kedilere mama verirken, evini gözetlediğini düşünen başka bir kişi tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre, Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi üzerinde Savaş Ş. (35) isimli şahıs, apartman bahçesindeki kamelyada kedileri beslemek için mama vermeye başladı. Murat B. (30) isimli şahıs, Savaş Ş.'nin yanına gelerek, "Sen burada ne yapıyosun? Benim evimi mi gözetliyorsun?" diyerek birden darp etmeye başladı. Murat B.'nin elinden kurtularak bir süre kaçan Savaş Ş., tekrar Murat B.'nin kendini yakalamasıyla darp edilmeye devam etti. Murat B., Savaş Ş.'yi darp ettikten sonra yakasından sürükleyerek polis merkezi amirliğine götürdü. Darp edilen Savaş Ş., ifadesinde yaşadıklarını anlatarak Murat B.'den şikayetçi olurken, Murat B. ise suçlamaları kabul etmeyerek Savaş Ş.'den şikayetçi oldu. Polis ekipleri olayla alakalı tahkikat başlattı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Yenikent 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title