Haberler

Sokak Hayvanları İçin 5 Yıldızlı Otel Projesi

ORDU Büyükşehir Belediyesi tarafından, sokak hayvanları için 5 yıldızlı otel konforunda proje hazırlandı.

ORDU Büyükşehir Belediyesi tarafından, sokak hayvanları için 5 yıldızlı otel konforunda proje hazırlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Enver Yılmaz, Kent Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Geçici Bakım Evi ve Pet Otel Projesi'nin Türkiye'de ilk olacağını ve 2018 sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, sokak hayvanları için Fatsa İlçesi'nde 26 bin metrekarelik alanda Kent Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Geçici Bakım Evi ve Otel Projesi hazırlandı. Kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan proje ile, 19 ilçedeki sokak hayvanları burada geçici toplanıp tedavi edilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, projenin Türkiye'de ilk olacağına dikkat çekerek şu bilgileri verdi:

"Proje kapsamında serbest yürüyüş güzergahları, hayvan otel ve hayvan mezarlığı da bulunuyor. Ayrıca mama deposu, hayvan mutfağı, hayvan sahiplendirme ve sosyalleştirme alanı, kedi evi, pitbull ve ilk gelen hayvanlar ünitesi, müşahede ünitesi, küçük, orta, büyük boy ve evden atılanlar ünitesi, hamile ve yavrulu anne ünitesi, uyuz ünitesi, zoonoz ünitesi, çift tırnaklı hayvanlar ünitesi ve midilli atları gezi alanı, engelli hayvan ve serbest dolaşım alanı üniteleri, araç yıkama ve araç arınık ünitesi, hayvan oteli ve ilk gelen köpek kontrol ünitesi gibi onlarca ünite sokak hayvanlarına hizmet verecek. Projeyi 2018 sonunda faaliyete geçirmeyi planlıyoruz."

- Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enver Yılmaz Türkiye Fatsa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title