Haberler

Sokak Hayvanları Artık Üşümeyecekler

Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, sokak hayvanlarının barınabilmesi için özel olarak yapılan 4 kulübeyi şehrin belirli noktalarına yerleştirdi.

Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, sokak hayvanlarının barınabilmesi için özel olarak yapılan 4 kulübeyi şehrin belirli noktalarına yerleştirdi.

Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu tarafından yerleştirilen, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından atık malzemelerden yapılan dayanıklı kulübeler sayesinde artık sokak hayvanları üşümeyecek. Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, kulübelerden ikisini yeni yapılan meydana, diğerlerini de Reşadiye Parkı ve Köprübaşı İskelesi'ne yerleştirdi.

Daha önceden vatandaşların kendi imkanları ile yaptıkları kartondan kulübelerin yerlerine koyulan yeni kulübeler hayvansever vatandaşların da beğenisini topladı. Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy'a, Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Ece Bilgin'e ve kulübelerin yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden vatandaşlar, sokak hayvanlarının soğuk hava şartlarında dayanıklı kulübelerde barınacak olmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, kulübe yapımına devam edeceklerini belirterek "Sokaklarda yaşayan sevimli dostlarımız bu dayanıklı kulübelerde daha iyi şartlarda barınmış olacaklar. Bu bizim için büyük mutluluk. Sokak hayvanlarımız için çalışmalarımız devam edecek" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Köprübaşı Reşadiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title