Haberler

Şok! Şok! Şok!

ilandır
Güncelleme:

Gizli Ajanların 1 Ayda Nasıl Dil Öğrenip Anadili Gibi Konuşup Anladığını Ve Gizli Görevlere Gönderildiğini Bulduk!

 Gizli Servis Ajanlarının ortalama 8 dil'i anadili gibi anlayıp konuştukları bilinmektedir. Standart eğitim ve kurslarla bir dil'i tamamı ile anlayıp konuşabilmenin ortalama 2 yıl'ı bulabildiği durumda bu ajanlar 8 ay'da 8 ayrı eğitim alarak 8 dil'i de nasıl anadil olarak konuştuklarını sizin için araştırdık.

Kullanılan yöntem tamamen bilinçaltı ile ilişkili. Hızla gelişen teknolojiler ve değişen dünya'da daha başarılı öğrenciler ve eğitimciler yetiştirmek isteyen Amerika Hükümeti, The University of Exeter (Ortadoğu Projelerine Gizi Servis Ajanı Yetiştiren Üniversite) 'dan aldığı eğitim programını üst düzey eğitim vermeyi hedefleyen bazı üniversiteler ile paylaştı.

Bu yöntem tüm dünya'da deprem etkisi yarattı. The University of Exeter 'in paylaştığı bu eğitim programı sayesinde dil öğrenimi sadece 1 ay'a indirildi.

TÜRKİYE'DE ve Bazı Ortadoğu ülkelerinde kullanılmaya başlanan bu yöntem sayesinde 1 AYDA İngilizceyi %100 anadili gibi öğrenip konuşup, anlayıp, yazılı görüşmeler yapabiliyorsunuz.

The University of Exeter'in paylaştığı bu bilinçaltı eğitim programını uzmanlar bir devrim olarak nitelendiriyor.

CIA, MOSSAD, FBI, FSB Gizli Servis Ajanlarının bu yöntem ile dil öğrendiğini açıklayan The University of Exeter dil öğrenmenin çok kolay ve en fazla 1 ay gibi bir sürede gerçekleştiğini belirtti!

BU YÖNTEM ŞU AN'DA TÜRKİYE'DE KULLANILIYOR!


İngilizce Eğitim Profesörü A.NEJAT ALPEREN Tarafından The University of Exeter 'in eğitim programı aracılığı ile geliştirilen TESTMASTER ile şu anda1.232.394 kişi bu eğitimi aldı ve %92 başarı oranı yakalandı. Kendisi yıllar öncesinde de Bilinçaltı Eğitim ile dil öğrenilebildiğini ve bu yöntemin şu anda CIA, MOSSAD, FBI, FSB ajanlarının uluslararası görevlerde kullanılmak üzere uygulandığını açıklamıştı.


Yaptığımız araştırmalar sonucunda yaklaşık 7 ay gibi bir süre önce tamamlanan ve farklı diller üzerinde de geliştirilen TestMaster Bilinçaltı Eğitim programı ile İngilizceyi 1 ayda tamamen ana diliniz gibi anlayıp, konuşup, yazışabiliyorsunuz.

YAPMANIZ GEREKEN SADECE SET'İN İÇERİSİNDEKİ ÖZEL HAZIRLANMIŞ MP3 PLAYER I GECE UYURKEN KULAKLIKLA DİNLEMEK!!

İŞTE BU KADAR BASİT BU ŞEKİLDE B İLİNÇALTINIZ SÜREKLİ TEKRARLANAN İÇERİKLERİ KAYDEDER VE KOLAY ÖĞRENİM SAĞLAR

AJANI J. STEVEN LOCKED (UYKUSUNDA DİL ÖĞRENİRKEN ÇEKİLEN FOTOĞRAFI

Bu set'in orjinal satış sitesini sizin için araştırdık ve bulduk.

'den sipariş verebiliyorsunuz.

Avukatlar, Eğitimciler, Öğrenciler, Sporcular, Dansçılar, Sanatçılar ve daha bir çok sektörden yüz binlerce kadın ve erkek bu set'e eğilim gösteriyor ve satın alıyor. Kimisi ingilizcesini geliştirmek istiyor kimisi ise en baştan hiç bilmese de 1 ay da öğrenebiliyor.

Yaptığımız araştırmalarda hiç ingilizce bilmeyen ama TestMaster Uykuda Bilinçaltı İngilizce Eğitim setini kullanarak 1 ay sonrasında yurtdışına gidenler, Uluslararası iş geliştirmelerde bulunanlar, Yatırımcı görüşmelerini başarılı geçirenler, Yabancı Uyruklu kişiler ile evlenenler ve daha bir çok örneğe rastladık.

Bizce bu yöntem eğitim ve öğretimde tamamen devrim, yeni bir başlangıç taşıyor. Belli mi olur gelecek zamanlarda ilkokul, ortaokul lise ve üniversitelerde standart ders öğrenimleri için de kullanılabilir.


TestMaster Bilinçaltı İngilizce Eğitim Set'inin Araştırmaları Şok Edici!

1,123,244 kişi satın almış ve %92 memnuniyet oranı NRa İstatistik Kontrol Servisi tarafından ölçümlenerek resmileştirilmiştir. Bu başarı şu an'a kadar hiç bir kurs tarafından gerçekleştirilememiştir. Binlerce lira harcanarak alınan eğitimlerin en başarılı olanı sadece %22 olarak açıklanmıştır.


Neredeyse %100 başarı oranı yakalayan TestMaster Bilinçaltı İngilizce Eğitim Set'ini orjinal sitesinden incelemek isterseniz'i ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Amerika Birleşik Devletleri Advertorial Haberler Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title