Haberler

    Arda Turan, Milli Takım'ı Bırakma Kararı Aldı

    Güncelleme:

    Fotomaç gazetesi, Çek Cumhuriyeti maçı sonrasında Arda Turan'ın basın toplantısı düzenleyerek Milli Takım'ı bırakacağını yazdı.

    Avrupa Şampiyonası'na kötü bir başlangıç yapan ve 2'de '0' çeken A Milli Takım'da en çok konuşulan isimlerin başında Arda Turan geliyor. İspanya'ya karşı önceki gece alınan farklı yenilginin ardından tribünlerin ıslıkladığı ve büyük tepki gösterdiği Arda'nın radikal bir karar aldığı iddia edildi. Tribünlerin yakın zamanda hedef aldığı isimlerden olan Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, daha sonra milli takım kadrosuna alınmamıştı.

    KARARINDAN VAZGEÇMİYOR

    Bu iki tecrübeli oyuncudan sonra taraftarların tepki gösterdiği 3. kurban olan Arda'nın da milli takım kariyerine son vereceği ileri sürüldü. Fotomaç'ın haberine göre; Çek Cumhuriyeti ile salı günü oynanacak olan grubun son maçından sonra açıklama yapması beklenen yıldız futbolcunun, yakın çevresinin baskısına rağmen bu kararında ısrarcı olduğu öğrenildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Volkan Demirel Arda Turan İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (143)

    ali:

    defol git arda çakma star. git barcelona da belki messi nin kramponlarını bağlarsın

    161
    3
    yanıtYanıtla
    NR:

    İSABET OLUR. PARANIN KONUŞULDUĞU YERDE MİLLİ DEĞER OLMAZ. ALLAH BUNLARIN AÇ GÖZLERİNİ DOYURSUN. BURASI TÜRKİYE BURADAKİ İNSANLARIN YÜZDE ALTMIŞ YETMİŞİ AÇLIK SINIRINDA YAŞAYIOR. İNSANIN BİRAZ YÜZÜ KIZARIR.

    52
    3
    yanıtYanıtla
    inşallah sözünden dönmez:

    ben 42 yaşındayım depar atsam ardayı geçerim, yürüken moruklar gibi yürüyor,

    47
    2
    yanıtYanıtla
    ABİ TOPU ÖLE DURDURUYORYA FITTIRIYOM!:

    ABİ TOPU ÖLE DURDURUYORYA FITTIRIYOM! YAVAŞ KENDİNİ BİŞİ ZANNEDİYOR BURAĞI GEREĞİ GİBİ ASİSTLE BESLEMİYOR AYAĞINDAN HABİRRE TOP KAYBEDİYOR !

    yanıt1
    yanıt0
    Soykan:

    MÜCADELE EDEN KOŞAN HER TOPA GİREN ISRARCI AGRESİF ADAM LAZIM MİLLİ TAKIMA!!!! YENİLİYORSAK KOŞARAK MÜCADELEYİ SON SANİYEYE KADAR YAPARAK YENİLSİNLER!!!! BİR KERE ŞU ÇOK AÇIK KONDİSYON DİYE BİŞE YOK BİZDE TAKIM KOŞAMIYOR İKİLİ MÜCADELELERE GİREMİYOR 0 KONDİSYON

    49
    0
    yanıtYanıtla
    REİS:

    TFF özerkmiş yiyim ben böyle özerkliği iş hayatında başarılı olamamış babası oğlum sen işlerden uzak dur denmiş birisi tff nin başına geçiyor bir milli takım antrenörüne yıllık 3. 5 milyon euro veriyor (dile kolay yıllık 10 trilyon. )bekara karı boşamak kolay misali kim kimin parasını kime veriyor bu rezalete neden kimse ses çıkarmıyor. . . meclis ne iş yapar. . . ulan 1o trilyon ver bide dünya kapris çek burnundan solumalar gönderme yapmalar. nedir bu MEGALOMANİZM. . dur diyecek bir yetkili yokmu. AYIP YA

    35
    1
    yanıtYanıtla
    Mesut:

    Çok güzel bire oyun çıkardın ya birde naz yapıyorsun GÜLE GÜLE :D

    33
    3
    yanıtYanıtla
    Ali:

    Şu reklam yıldızı gitsinde biran önce yeter. . . Nöbetçi Golcü Semih Şentürk hemen Milli takıma dönsün. . .

    29
    3
    yanıtYanıtla
    gokhanMobil-IOS:

    Birakmazsa adam degil ...

    25
    2
    yanıtYanıtla
    1984:

    ulan manyak misiniz siz? bir insan yetenekli ise karakterinden bana ne? ister mutevazi olsun ister bir tarafi kalkik. kosuyor, oynuyor hakkini veriyor aldigi paranin. zaten oyle olmasa avrupa almazdi. hepiniz kafayi insanlikla bozmussunuz. ibrahimovic turk olsa ilk yenilgide milli takimdan atarsiniz siz bu kafayla. adam dunyanin en iyi futbolculari arasinda.

    15
    11
    yanıtYanıtla
    Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title