Haberler

Ebru-Harun Tan Ayrılığında İhanet Kokusu!

Güncelleme:

Ebru Şallı ile işadamı Harun Tan'ın 11 yıllık evliliklerinin aniden sona ermesinin arkasındaki neden ortaya çıktı.

Ebru Şallı ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada, evden ceketini alarak çıktığını, medeni bir ayrılık olduğunu, eşi Harun Tan ile arkadaş ve dost olarak görüşeceklerini söylemişti. Şallı'nın bu açıklamalarının ardından, sosyete ve iş dünyasında, sürpriz gibi görünen Şallı-Tan evliliğinin bitişinin, fikri ve ruhi anlaşmazlık olmadığı öne sürülüyor. İddialara göre, Ebru Şallı, ekonomik durumu bozuk olan Harun Tan'dan, bir süreden beri birlikte olduğu ünlü ve zengin işadamı sevgilisi nedeni ile ayrıldı.

AYRILMASINI SEVGİLİSİ İSTEDİ

Yine iddialara göre, Ebru Şallı'nın eşi Harun Tan'dan ayrılmasını, işadamı sevgilisi istedi. Ebru Şallı'da hiç düşünmeden, Gaziosmanpaşa Adliyesi Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşandı. Şallı'nın Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne başvurmasının nedeni de, boşanma olayının medyadan gizli tutulması idi. Ancak evde hesap çarşıya uymadı ve sürpriz gibi görünen, aslında beklenen boşanma gerçekleşti.

Kaynak: Takvim

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gaziosmanpaşa Adliyesi Ebru Şallı Harun Tan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title