Haberler

    Şok Açıklama! Adada Cinsel Yaşam...

    KizlarSoruyor.com dünyanın son trendi ünlülere internet üzerinden online olarak soru sorulabilen #AskMeAnything (#AMA) röportajlarını 'Ünlüler Cevaplıyor' adı altında merak edilenleri açıkladı.

    KizlarSoruyor.com dünyanın son trendi ünlülere internet üzerinden online olarak soru sorulabilen #AskMeAnything (#AMA) röportajlarını 'Ünlüler Cevaplıyor' adı altında merak edilenleri açıkladı.

    Hasan hem başarılı bir sporcu, hem bir spor girişimcisi, hem de kişisel gelişim konusunda kitap yazarı. 'Öğrenilmiş Duygular' kitabını daha önce yayınlayan Hasan bugünlerde yeni bir kitap yazıyor. 'Survivor Gerçekleri' isimli yeni kitabında Ada'daki yaşamı tüm çıplaklığıyla anlatacağını söyleyen Hasan, Survivor hakkında en çok merak edilenleri kitabından önce anlattı.

    Survivor'a katılacaklara çok önemli tavsiyelerim var Hasan Yalnızoğlu'nun Survivor'a katılacaklara önerilerin neler? şeklindeki soruya yanıtı ise son derece imalı oldu:

    Yarışırken rakibinizin kafasına basın, kadın yarışmacılara hakaret edin, saygıdan bahsedip terbiyesizlik yapın, rakiplerinize hakaret ederek morallerini bozmaya çalışın. şeklinde eleştirel bir giriş yapan Yalnızoğlu, Tabii ki bunları yapın demeyeceğim. Bunları yapmazsanız sonuç ne olur bilmem ama belki iyi bir insan olabilirsiniz dedi.

    Adadaki cinsel hayat sıfır!

    Survivor adasında cinsel hayat nasıl? sorusuna Yaklaşık dört buçuk ay boyunca yemek bile yiyemiyoruz. şeklinde yanıt veren Yalnızoğlu, Adadaki cinsel hayat sıfır. dedi.

    Kurgusuz ve montajsız bir Survivor düşünülemez

    Survivor kurgu mu? sorusunu yanıtlayan Hasan Yalnızoğlu, Survivor'da yaşananlar gerçek ancak kurgusuz ve montajsız bir Survivor düşünülemez yanıtını verdi ve bütün bunları çok yakında yazacağı Survivor Gerçekleri adlı kitapta anlatacağını belirtti.

    Survivor'ı kadınlara tavsiye etmiyorum ama her şeye rağmen başaran kadınlar da bize 'biz de varız' diyor Survivor'da kadın olmak mı, yoksa erkek olmak mı zor? sorusunu yanıtlayan Yalnızoğlu, Kadınlara Survivor'a katılmalarını hiç tavsiye etmiyorum. Kadınlar için ada şartları daha zor. Ancak bazı kadın arkadaşlarımız bize her şeye rağmen başarabildiklerini gösterdi. Onları tebrik ediyorum. dedi.

    Sevdiğim kadın annem gibi olmalı

    Nasıl kadınlardan hoşlanırsın? sorusunu yanıtlayan Yalnızoğlu, Bu çok zor bir soru ama bana en iyi örnek olan kadın annem. O yüzden ben de annem gibi kadınlardan hoşlanırım. dedi.

    Hasan Yalnızoğlu'un cevapladığı diğer sorulardan bazıları şöyle:

    üçdeyincegülüyorz124 - Sizin gözünüzde 'kadın' ne demek? Hasan Yalnızoğlu - Kadın her şey. Belki bazen anne, bazen bir eş, bazen baba. Bana göre çok kutsal. Cennet anaların ayaklarının altında.

    pentin - Uzun boylu insanların dans ederken denge problemi olur derler ancak siz dansçısınız bildiğim kadarıyla. Vücut yapınız size engel oluşturuyor muydu? Hasan Yalnızoğlu - Evet, uzun boyun dezavantaj olduğu doğrudur, fakat çalışılarak her türlü engelin aşılabileceğini gördük. Kitabımda bu konuda açıklamalarım var.

    capkin_kuru_fasulye - Oyunlarda hata yapmanızın nedeni nedir? Hasan Yalnızoğlu - Aşırı konsantrasyon, stres, beslenme eksikliği... En çok kilo veren kişi bendim, 29 kilo verdim.

    SmrynaDerya - En uzun oyun kaç saat sürmüştü? Hasan Yalnızoğlu - Yanılmıyorsam 7 saat süren oyunumuz oldu.

    Rusasigi - Survivor yarışmasında x ve y kişisinin sana olan saygısızlıklarına rağmen nasıl bu kadar sessiz ve olayı alttan alabildin? Bir çoğumuzun merak ettiği olaylardan biri de günde nasıl 30 yumurta yiyebiliyorsun abi? Hasan Yalnızoğlu - Survivor'da bana söylenen duyduğum hiçbir şeyi cevapsız bırakmadım. Her saygısızlığa kendi saygı ve seviyem ölçüsünde cevap verdim. Bu sessiz kaldığımı göstermez. Sadece bu terbiyesizliği yapanların seviyesine inmedim. Alttan aldığım hiçbir şey yoktu. Sadece argo konuşmadım ve küfür etmedim. 30 yumurtayı 4 saat arayla, yumurta beyazı yiyorum. Her defasında 7-8 yumurta beyazı.

    BayanÇıngarÇıkarıcı - Bu siteyi ilk gördüğünüzde, KızlarSoruyor halkı olarak sizde bıraktığımız izlenim neydi? Hasan Yalnızoğlu - Ben ilk önce sadece kızlar soruyor sanmıştım, soruların pembe geleceğini düşünmüştüm. Meğer lacivertler, kahverengiler her renk varmış J warox - Survivor yarışmasında unutamadığın aklında kalan şaşırtıcı bir olayını bizimle paylaşır mısın? Birde Merve'yle aran nasıldı? Hasan Yalnızoğlu - En şaşırtıcı şey defalarca insanlara hakaret ettiği ve şarjda bulunduğu halde bu davranışı gösteren yarışmacının diskalifiye olmaması. Merve'yle aram süper.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Magazin

    Hasan Yalnızoğlu Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title