Haberler

Şöhretlerin Golleri Fatih Tekke ve Tanju Çolak'tan

Güncelleme:

2. Olgunlar Futbol Turnuvası kapsamında karşılaşan eski ünlü futbolcuların yer aldığı Şöhretler Karması, Manavgat Karmasını 4-2 mağlup etti.

Tüfad'ın, Manavgat Belediyesi öncülüğünde düzenlediği 2'nci Olgunlar Futbol Turnuvası kapsamında, Şöhretler Karması ile Manavgat Karması, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Manavgat Atatürk Stadyumu'nda karşılaştı. Eski hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun yönettiği karşılaşmada Şöhretler Karması'nın 11'inde Faruk Bahadır, Ender Traş, Ergün Penbe, Selim Özer, Hüseyin Şimşir, Tarık Taşkın, Nazmi Erdenerim, Hüsnü Akın, Kemal Yıldırım, Fatih Tekke ve Tanju Çolak yer aldı. Manavgat Karması'nın 11'inde ise Manavgat Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen, Ahmet Ersoy, Zafer Çiftçi, Hasan Öğrekçi, Burak Çeker, Mustafa Akhanım, Aziz Akçay, İsmail Mutlu, Halis Akkaya, Kamil Atalay ve Hasan Şen sahaya çıktı. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Şöhretler Karması 4-2 kazandı. Şöhretlerin gollerini 10'uncu ve 15'inci dakikalarda Fatih Tekke, 25'inci ve 55'inci dakikalarda Tanju Çolak kaydetti. Manavgat Karması'nın gollerini ise 28'inci dakikada penaltıdan Hasan Şen, 49'uncu dakikada Yılmaz Özmere attı.

GEÇMİŞE GİTTİK

Karşılaşmayı, çok sayıda vatandaşın yanı sıra, TÜFAD Başkanı İsmail Dilber, eski ünlü antrenörler Tınaz Tırpan, Metin Türel, Fethi Demircan ve Özkan Sümer de izledi. Karşılaşmayı canlı veren TRT Spor, zaman zaman sahaya girerek, ünlü futbolcular ve hakem Kuddusi Müftüoğlu ile röportaj yaptı. Maçtan sonra gazetecilere açıklama yapan Tanju Çolak, güzel bir organizasyon kapsamında eski arkadaşlarıyla maç yapma şansı bulduklarını belirtti. Bu maçla geçmişe gittiklerini kaydeden Çolak, Burada güzel bir ortam oldu. Futbolcu arkadaşlarımızla, hocalarımızla bir araya gelip hasret giderdik. Bu organizasyonun devam etmesini istiyorum. Emeği geçen herkse teşekkür ediyorum dedi.

'ÖZLEM GİDERDİK'

Galatasaraylı eski oyuncu Ergün Penbe de organizasyonu düzenleyen TÜFAD ve Manavgat Belediyesi'ne teşekkür etti. Eski dostları, futbola hizmet etmiş, gönül vermiş insanlarla burada top koşturmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Penbe, Hem spor yaptık hem de özlediğimiz sahalarda kendimizi tatmin ettik diye konuştu.

TRT MUHABERİNE KIRMIZI KART

Hakem Kuddusi Müftüoğlu ise şöyle dedi

Bu organizasyonlarla Manavgat'ta spor hak ettiği yere gelecektir. Eski futbolcular çok iyiydi, Manavgat'ın eski yöresel futbolcularından oluşan Manavgat Karması da iyi oynadı ama sonuca çok fazla gidemediler. Organizasyon çok iyi, çok memnun kadım. Eskiden TRT muhabirlilerinin maç sırasında futbolcu ve hakemlerle yaptığı röportajları izliyorduk. Şimdi de nostalji oldu. Burada da aynı şeyi yaptılar. Tabi bu maçta sahaya dört kere girince kırmızı kart göstermek zorunda kaldık.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise Manavgat'ın sporu ve sporcuyu seven bir kent olduğunu belirterek, Biz yerel yönetimlerin amacı sporun her dalına sahip çıkabilmek, canlı kılmaktır. Spor yapan bir gençlik için uğraşıyoruz. Kenti futbolla bütünleştirme hayalimiz var. Bu organizasyon bir başlangıç oldu. Bundan sonra artarak devam edecek diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuddusi Müftüoğlu Fatih Tekke Tanju Çolak Manavgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title