Haberler

Sohbet Toplantısı

Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Kızıldağ: "Vodafone Türkiye’nin 2006 yılından bu yana satın alma dahil toplam yatırımları 12 milyar lirayı aştı, abone sayımız yüzde 66 artarak 20 milyona ulaştı"

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, şirketin 2006'dan bu yana satın alma dahil toplam yatırımlarının 12 milyar lirayı aştığını belirterek, abone sayısının da yüzde 66 artışla 20 milyona ulaştığını söyledi.

Kızıldağ ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Başiskele ilçesindeki otelde gazetecilerin katılımıyla düzenlenen sohbet toplantısında şirketin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Marmara ve Batı Karadeniz bölgesinde teknolojik altyapıyı güçlendirmek, hizmet kalitesini sürekli arttırabilmek için çalışma ve yatırım yaptıklarını belirten Kızıldağ, "Vodafone Türkiye'nin 2006 yılından bu yana satın alma dahil toplam yatırımları 12 milyar lirayı aştı, abone sayımız yüzde 66 artarak 20 milyona ulaştı" diye konuştu.

Türkiye'nin en dinamik ve en girişimci sanayi üssü Kocaeli'ye büyük önem verdiklerine dikkati çeken Aksoy, son 3 yılda kente yaklaşık 38,5 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdiklerini vurguladı.

"Aynı dönemde Batı Karadeniz'e yaptığımız yatırım miktarı ise yaklaşık 80 milyon liradır" diyen Aksoy, "Kocaeli'ndeki mağazalarımıza da sürekli yatırım yapıyoruz. Yıl sonuna kadar mağazalarımıza yaklaşık 16 milyon liralık yatırım gerçekleştireceğiz. Vodafone olarak, sanayi sektörünün yıldızı Kocaeli'de yatırımlarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kentte 59 satış noktasıyla faaliyet gösterdiklerini, Batı Karadeniz genelinde de 160 satış noktası olduğunu anlatan Kızıldağ, kentte doğrudan 252, Marmara 'da ise 2 bin 846 kişiye istihdam sağladıklarını kaydetti.

Kocaeli'nin sosyal yatırımlar açısından da öncelik verdikleri iller arasında yer aldığını aktaran Kızıldağ, şöyle konuştu:

"Milli Eğitim Bakanlığı ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı işbirliğiyle yürüttüğümüz Geleceğe İlk Adım Projesi kapsamında Kocaeli'de 6, Marmara'da 70 ana sınıfımız bulunuyor. Proje kapsamında 2009 yılından bugüne Kocaeli'de 637, Marmara'da 9 bin 414 çocuğun kaliteli okul öncesi eğitim almasına destek verdik. Bilgisayar Bilmeyen Kalmayacak Projesi kapsamında da kentte 20 bin 8, Marmara'da 188 bin 638 gence ücretsiz bilgisayar eğitimi sağladık."

"İhracatçılara her alanda destek sağlıyoruz"

Aksoy da 2012'de hizmete aldıkları Dış Ticaret Hizmet Paketi ile firmaların iletişim imkanını kolaylaştırmak amacıyla 3 temel avantaj sunduklarını dile getirdi.

"Vodafone Türkiye, her ölçekte işletmenin güvenilir iş ortağı olarak, daha verimli ve rekabetçi ekonomiyi gerçek kılacak dönüşümün lideri olmaya aday" diyen Aksoy, Türkiye İhracatçılar Meclisince (TİM) oluşturulan Akademi 2023'e çözüm ortağı olarak katkı sağladıklarını belirtti.

Hem sabit hem de mobil telefonlardan yurt dışıyla 2 kat fazla görüşme avantajı sağlayan Dış Ticaret Destek Paketi'ni Kasım 2012'de hizmete sunduklarını anımsatan Aksoy, sözlerini şöyle tamamladı:

"Dış Ticaret Destek Paketi ile dış ticaret yapan firmaların iletişimini kolaylaştırmak için mobil telefondan yurt dışını arama, sabit telefondan yurt dışını arama ve yurt dışında mobil telefonla görüşme olarak üç temel alanda avantaj sunuyoruz. Bu avantajlara bu ay yenisini ekledik. 150 ülkede mobil internet kullanımını aynı fiyata iki kat fazladan veriyoruz. Bu ülkeler arasında Türkiye'nin en çok dış ticaret yaptığı Çin, Irak ve Suriye de var. Mobil teknolojilerin kurumsal abonelerimizin hayatlarını kolaylaştırmasını, onlara fırsat ve avantajlar sunmasını sağlamak için çalışıyoruz." - Kocaeli

Kaynak: AA / Ekonomi

Batı Karadeniz Marmara Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title