Haberler

Söğütlü'de Bayramlaşma Töreni

Söğütlü ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Söğütlü ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Söğütlü Bahçem Park'taki törende, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Kaymakam Önder Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Serhat Arpat, belediye personeli, mahalle muhtarları, daire amirleri ve vatandaşların bayramını kutladı.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyare ederek, partililerle bayramlaştı.

Mübarek ramazan ayını geride bıraktıklarını belirten Üstün, "Ramazan ayı sonrası heyecanla kavuştuğumuz bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederim" diye konuştu.

Serdivan'da bayram coşkusu

Serdivan Belediyesince geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye hizmet binasında gerçekleşen etkinliğe, belediye personelinin yanı sıra, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Yusuf Alemdar, davetlilerin bayramını kutladı.

Törene, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve Demiryol-İŞ Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman da katıldı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Ayhan Sefer Üstün Hüseyin Genç Sakarya Söğütlü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title