Haberler

Söğüt'ten Kısa Kısa

Türk Kızılayı Eskişehir Kan Bağışı Merkezi, Söğüt ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenledi.

Türk Kızılayı Eskişehir Kan Bağışı Merkezi, Söğüt ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenledi.

Türk Kızılayı Eskişehir Kan Bağışı Merkez Müdürü Dr. Mustafa Sabri Akoğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan kan bağışı çadırında yaptığı konuşmada, ramazan ayı öncesinde kentte kan stoklarını çoğaltmak için çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Bağışta bulunan gönüllülere teşekkür eden Akoğlu, kan bağışlayan her insanın kahraman ve tüm insanlara can verdiğini ifade etti.

Birçok kez bağış yapmış kişilere madalya ve plaketleri, Kaymakam Berkay Sönmezay, Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ve protokol üyeleri verdi.

Kampanyada, 150 ünite kan toplandı.

Söğüt'te şadırvan açılışı

Söğüt Belediyesi ve Kopuzlar Vakfı tarafından yaptırılan şadırvan, düzenlenen törenle açıldı.

Çelebi Mehmet Camisi yanındaki açılışa, Kaymakam Berkan Sönmezay, Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Garnizon Komutanı Binbaşı Aşkın Şaşmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler ve üyeleri, Kopuzlar Vakfı Başkanı Ali Kemal Kopuz ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Sönmezay ile Belediye Başkanı Aydoğdu'nun konuşmaları ve Mehter Takımı gösterisinin ardından şadırvanın açılışı gerçekleştirildi.

Aydoğdu, Kopuz'a desteklerinden dolayı plaket verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı Halil Aydoğdu Eskişehir Söğüt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title