Haberler

Söğüt Şenliklerinde Türbe Ziyaretine Giden Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'nun Türbeye Girmesini Bekledi

Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen 733. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'ne katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, türbe ziyareti sırasında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun türbeye girmesini bekledi.

Burada düzenlenecek resmi tören öncesi Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret etmek isteyen MHP Lideri Bahçeli'nin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gelişi münasebetiyle güvenlik önlemi alan görevliler tarafından Başbakan Davutoğlu gelmeden türbeye sokulmadığı öne sürüldü. Görevlilerin Bahçeli'ye, "Şimdi Başbakan gelecek. İlk önce onu içeriye alacağız" dediği iddia edildi.

Bunun üzerine Bahçeli de, "Başbakan girsin o zaman. Biz burada bekleyelim biraz. En doğrusu bu. Başbakan devletin Başbakanıdır. Önce o girsin. Sonra biz girelim" dedi.

Bu sırada ise polis tarafından türbe alanına alınmayan MHP'liler ile görevliler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Devlet Bahçeli Bilecik Söğüt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title