Haberler

Soğuktan Donmak Üzere Olan Kaçakları Jandarma Buldu

Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek için Ezine sahillerine gelen, aralarında 8 aylık hamile kadının da yer aldığı Eritre uyruklu 34 kaçak, jandarma ekiplerince bulundu.

Yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek için Ezine ilçesi sahillerine gelen Eritre uyruklu 34 kaçak, soğuktan donmak üzereyken jandarma ekiplerince bulundu.

Alınan bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce İstanbul'dan Ezine sahillerine getirilen Eritre uyruklu 16'sı kadın 34 kaçak, Tavaklı köyü iskelesi yakınlarında metruk binaların bulunduğu bölgeye saklandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla bölgeye giden jandarma ekipleri, binaların yakını ile başka bir alanda saklanan, aralarında 8 aylık hamile bir kadının da yer aldığı kaçaklara ulaştı.

Soğuktan donmak üzere oldukları ve 2 gündür yemek yemediği belirlenen kaçaklar, ekiplerce Geyikli Jandarma Komutanlığına getirildi.

Yiyecek ihtiyaçları giderilen ve dinlenmeleri sağlanan kaçaklar, ifadelerinin ardından Ezine Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaçaklar, işlemlerinden sonra Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezine teslim edilecek. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Midilli Adası Yunanistan İstanbul Ezine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title