Haberler

Adana'da Çırak Tarafından Parçalanan Songül'ün Hayatından Dram Çıktı

Güncelleme:

Adana'da öldürülen Songül Erçil'in hayatından dram çıktı. Genç kadın, uyuşturucu batağına saplandı. Uyuşturucu parası için fuhşa başladı, öldürüldüğü güne kadar pansiyonlarda yaşadı.

Adana'da korkunç bir cinayete kurban giden Songül Erçil'in 27 yıllık yaşamından dram çıktı. Almanya'nın Berlin kentinde gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Songül Erçil, babasının ölümünün ardından 17 yaşındayken teyzesinin oğlu Gazi B. ile evlenmek için Adana'ya kaçtı. Gazi B. ile nikahsız yaşayan Erçil'in bu birliktelikten E., N. ve B. adı verilen 3 kızı oldu.

UYUŞTURUCU BATAĞINA SAPLANDI

Bir süre sonra uyuşturucu batağına saplanan Songül'ün durumundan haberdar olan ağabeyi Oğuz Erçil, kız kardeşini tedavi için Almanya'ya götürdü. Ancak uyuşturucuyu bırakamayan Songül, 2009'da tekrar Adana'ya dönerek tanıştığı Harun Doğan T. ile yaşamaya başladı. Bu birlikteliğinden de Y. adını verdiği oğlu oldu. Ancak Songül'ün bu birlikteliği de uyuşturucu yüzünden fazla sürmedi.


Songül'ün uyuşturucu batağına saplandıktan sonraki hali...

UYUŞTURUCU PARASI İÇİN FUHUŞ YAPMAYA BAŞLADI

Uyuşturucu parası bulabilmek için fuhuş yapmaya başladığı öne sürülen Songül Erçil'in poliste çok sayıda suç kaydı oldu.

PANSİYONLARDA KALDI

Kimsesi kalmayan genç kadın, öldürüldüğü güne kadar pansiyonlarda yaşadı.

AĞABEYİ ALMANYA'DAN GELDİ: MİRASI VERDİK UYUŞTURUCUDA KULLANDI

Cinayeti duyarak kız kardeşi İlknur ile birlikte Almanya'dan gelen ağabeyi Oğuz Erçil, DNA testi için kan verdi. Erçil, polisteki ifadesinde "Kardeşim iki kez resmi nikahsız evlilik yaptı, çocukları oldu. Birlikte olduğu kişiler uyuşturucu yüzünden kardeşimden ayrıldı. Anne ve babamızdan kalan mirası kendisine verdik. Ancak o bu paraları yine uyuşturucuda kullandı. Kendisine zaman zaman para gönderiyordum. Kız kardeşimizi öldüren kişiye en ağır ceza verilmesini istiyoruz" dedi.


Songül'ün katil zanlısı Fatih K.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Berlin 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title