Haberler

Soğuk ve Yağışlı Hava Devam Edecek

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi(BTUM), soğuk ve yağışlı havanın devam edeceğini duyurdu.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi(BTUM), soğuk ve yağışlı havanın devam edeceğini duyurdu.

BTUM'dan yapılan açıklamada, "Yapılan son tahminlere göre, bölgemizde aralıklı olarak devam eden yağışların yarın 18 Mart Çarşamba günü ara vereceği ve Perşembe günü tekrar başlayarak Pazar günü öğle saatlerine kadar aralıklı olarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Cumartesi günü orta kuvvette, Ordu çevrelerinde ise yer yer kuvvetli olacağı beklenmektedir" denildi.

PAZARTESİ SABAHI ZİRAİ DON

Yağışların Kastamonu ve Sinop kıyı kesiminde karla karışık yağmur, iç kesimlerinde kar şeklinde, Samsun-Ordu kıyı kesiminde yağmur, iç ve yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağının beklendiği ifade edilen açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Yağışların ardından Pazar günü bulutlanmanın azalmasıyla birlikte havanın az bulutlu ve açık geçeceği beklendiğinden Pazartesi sabah saatlerinde sahil bandında hafif, iç ve yüksek kesimlerde ise orta şiddette zirai don olabileceği tahmin edilmektedir. Meteorolojik tahminlerde, Meteoroloji Genel Müdürlüğü kaynaklı tahminlerin dikkate alınmasıyla istenmeyen durumların ortaya çıkmaması, gerektiği hallerde yapılan ve internet sitemizde yayınlanan kısa süreli meteorolojik ihbar ve uyarıların takip edilmesi, meydana gelmesi muhtemel zararların en aza indirilebilmesi bakımından yarar sağlayacaktır." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Perşembe Samsun Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title