Haberler

Soğuk Kış Günlerinde Sıcak Makyaj Önerileri

Kışın kendini en çok hissettirdiği günlerde sıcak tonlardaki kozmetik ürünleri, 2016 yılında yeniden trend haline geliyor.

Kışın kendini en çok hissettirdiği günlerde sıcak tonlardaki kozmetik ürünleri, 2016 yılında yeniden trend haline geliyor.

Ocak ayında ön plana çıkan kozmetik ürünleri sıcak tonlarıyla soğuk kış günlerinde makyajınızda sıcak bir etki oluşturmaya yardımcı olacak. Makyajınıza uygun zemin hazırlamanıza yardımcı olacak fildişi pudra, kırmızının en yoğun halini dudaklarınıza taşımanıza sağlayacak Volkan Alevi ruj, bakışlarınızın doğallığını ön plana çıkaracak toprak tonlarındaki Parlayan Yıldız far paleti, teninize sıcak dokunuşlar yapmanızı sağlayacak Sarı Yıldız allık Couleurs by Qnet'in Ocak'ta ön plana çıkan ürünler.

Couleurs by Qnet'in kış ortasında önerdiği bazı ürünler ise şu şekilde;

Kırmızı tonundaki Vokan Alevi ruju, göz alıcı dudaklara kavuşmanıza yardımcı olacak. İpeksi formülü ve gün boyu kalıcılığını koruyan yapısıyla dudaklarınızın kışın ihtiyaç duyacağı nemi karşılamanızı sağlayacak.

Işıltılı bronz ve kahve tonlarını bir arada bulunduran Parlayan Yıldız göz farı farklı göz makyajı deneyimlerini bir arada sunuyor. Palette bulunan mat tonlar günlük makyajınız için rahat bir kullanım sunarken, ışıltılı bronz tonları ise sonbahar sezonun makyaj trendlerini yakalamanıza yardımcı oluyor.

Sarı Yıldız tonundaki allığı koyu şeftali rengi ve içeriğinde simler ile yaz dönüşünde cildinizin daha canlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Kalıcı ve kolay uygulanabilen formülü sayesinde ışıltılı yanaklara sahip olmanıza yardımcı oluyor.

İpeksi dokusuyla kolay bir kullanım deneyimi sunan Couleurs by Qnet pudraların fildişi tonu teninizdeki kusurları kapatmanıza yardımcı oluyor. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olan pudralar, gün boyu kalıcılık özelliğiyle rahat bir kullanım imkanı sunuyor.

Couleurs by QNET ürünlerine ulaşmak isteyenler, e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresini ziyaret ederek hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title