Haberler

SÖGİAD, Söke ve Söke OSB'yi Anlatacak

Güncelleme:

Söke Genç İş Adamları Derneği, yeni yönetimlerini belirleyen Söke Ticaret Borsası ile Söke Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD), yakın zamanda genel kurul toplantılarını gerçekleştiren ve yeni yönetimlerini belirleyen Söke Ticaret Borsası ile Söke Ticaret Odası'nı ziyaret etti. İlk olarak Ticaret Borsası ziyaret edildi.

Başkan Mehmet Yabancı, Metin Sakalar, Bilal Ülker, Ersin Bayrı, Burak Semerci ve Genel Koordinatör Ayşegül Asaroğlu Sazalan'dan oluşan SÖGİAD heyetini; Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal ve Meclis Başkanı Nejat Sağel ile birlikte Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Toyran, Merve Saplı ve Fahri Semerci karşıladı.

Üyesi olduğu SÖGİAD'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal; SÖGİAD'a teşekkür etti.

"SÖKE'YE YATIRIMCI KAZANDIRMA PROJESİ"

SÖGİAD Başkanı Mehmet Yabancı yönetim kurulu ve meclisinde birçok SÖGİAD üyesini barındıran Söke Ticaret Borsası'nın kendileri için özel bir yeri olduğunu söyledi. Söke'ye ve özellikle Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcı çekmek için proje geliştirdiklerini belirten SÖGİAD Başkanı Mehmet Yabancı, çalışmalarına Söke Ticaret Borsası'ndan destek istedi. Yatırımcıyı beklemek yerine yatırımcı olabilecek büyük firmalara giderek Söke ve OSB'yi tanıtmayı düşündüklerini ifade eden SÖGİAD Başkanı Mehmet Yabancı; ilk adımı SANKO Holding ile görüşerek attıklarını söyledi. Söke'nin diğer kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarından temsilcileri de yanlarında görmek istediklerini dile getiren Mehmet Yabancı; projenin Söke'ye yatırımcı kazandırılması açısından faydalı olacağına inandığını belirtti.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı SÖGİAD'ın yatırımcı çekme projesini faydalı olarak gördüğünü, yönetim ve meclis ile görüşmeleri sonrasın da projeyi detaylandırarak destek olabileceklerini söyledi.

SÖKE TİCARET ODASI DA ZİYARET EDİLDİ

SÖGİAD, Söke Ticaret Borsası'nın ardından Söke Ticaret Odası'nı da ziyaret etti. SÖGİAD Heyetini Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran ve meclis üyeleri karşıladı. Toyran, SÖGİAD'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. SÖGİAD Başkanı yatırımcı kazandırma projesi ile ilgili Söke Ticaret Odası'na da bilgi vererek, destek istedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Toyran Salih Deniz Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title