Haberler

Sofuoğlu'ndan "İki Teker Tek Yürek" Girişimi

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirilecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılmak için sosyal medya üzerinden örgütlediği motosikletçi grubuyla İstanbul'a doğru yola çıktı.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirilecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılmak için sosyal medya üzerinden örgütlediği motosikletçi grubuyla İstanbul'a doğru yola çıktı.

Sofuoğlu, sosyal medyadan "iki teker tek yürek" sloganıyla yaptığı çağrı sonrası aralarında Avrupa şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu'nun da bulunduğu motosikletçiler ile kendi adını taşıyan Akyazı'daki pistte bir araya geldi. Sofuoğlu, burada yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına kulak vererek İstanbul'a gideceklerini söyledi.

"Motosiklet Federasyonu olarak birlik olalım, hep beraber bu mitinge gidelim." çağrısında bulunduğunu dile getiren Sofuoğlu, şunları kaydetti:

"Sakarya Akyazı'da işin doğrusu çok fazla beklentimiz yoktu. Çünkü asıl toplantı yerimiz İstanbul'da. Anadolu gişeleri çıkışında toplanmayı düşünüyoruz. Tahminimce bine yakın motosikletli gelecektir. Akyazı'da bile bu kadar geldiyse İstanbul'da daha çok gelecektir. Bu yapacağımız küçük yolculukta bizi yalnız bırakmadıkları için herkese teşekkür ederim. Biz de motorcular olarak, ülkemiz adına bu mitinge katılmaya karar verdik."

Motosikletçiler, daha sonra Türk bayraklarıyla donattıkları motosikletlerle D-100 Karayolu'ndan TEM Otoyolu'na çıkarak, İstanbul'a hareket etti.

Sofuoğlu, İstanbul Anadolu yakasında bekleyen çok sayıdaki motosikletçiyle buluşup, mitingin yapılacağı Yenikapı'ya gidecek.

Kaynak: AA / Güncel

Kenan Sofuoğlu İstanbul Akyazı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title