Haberler

    Sofuoğlu Gözünü Zirveden Ayırmıyor!

    İlk iki yarışı sakatlığı nedeniyle kaçırdıktan sonra üçüncü yarışta da şanssız bir şekilde kaza geçiren Sofuoğlu, sezonun ilk birinciliğini kazanmayı hedefliyor.

    İlk iki yarışı sakatlığı nedeniyle kaçırdıktan sonra üçüncü yarışta da şanssız bir şekilde kaza geçiren Sofuoğlu,  sezonun ilk birinciliğini kazanmayı hedefliyor. Bir başka Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu ise Superstock 1000 kategorisinde podyumu kovalayacak.

    29 Nisan'da sıralama turlarının yapılacağı Assen ayağında birincinin belli olacağı büyük yarış ise 30 Nisan Pazar günü olacak. Kenan'ın Kawasaki takımı adına yarıştığı genel klasmanında Agusta takımından PJ Jacobsen 55 puanla liderliğini sürdürüyor. İkinci sırada ise 47 puanla Honda'dan Jules Cluzel yer alıyor. Yahama'dan Lucas Mahias da 38 puanla üçüncü sırada. Supersport'ta yarışları birinci bitiren pilota 25 puan veriliyor, ikinci isim ise 20 puan alıyor. 15. yarışçıya kadar puan dağıtılan organizasyonda podyumun son basamağındaki sporcu 16 puanın sahibi oluyor.

    Toprak da pistte olacak

    Hollanda'nın Assen şehrinde, milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu da yarışacak. Superstock 1000 kategorisinde podyuma çıkmak için ter dökecek olan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, tek yarışın tamamlandığı organizasyonun genel klasmanında 13 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

    Sofuoğlu hayranlarının mesajlarını bekliyor

    Kenan Sofuoğlu'na şampiyona boyunca mesaj iletmek ve destek vermek isteyen hayranları  internet sitesine girerek mesajlarını yazıyor ve sosyal medyadan #KenanlaTamGaz etiketi ile paylaşarak çeşitli sürprizler kazanma şansı yakalıyor. En güçlü mesajları gönderen jüri tarafından seçilecek sekiz kişi, Avrupa'da koşulacak dört yarıştan birini yerinde izleme fırsatına erişiyor, Kenan Sofuoğlu'nun yaşadığı heyecana dahil oluyor.  Sürprizler sadece bununla sınırlı kalmıyor. Mesajlarını paylaşan bazı katılımcılara da sürpriz hediyeler dağıtılacak. 'Kenan'ın Garajı' bölümündeki testte en yüksek puanı alacak kullanıcı, bir gün boyunca Sofuoğlu ile pistte zaman geçirecek.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Kenan Sofuoğlu Assen Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title