Haberler

Şoförler, Silvan Yolundan Dertli

Diyarbakır Silvan karayolunda yapılan yeni asfalt çalışmasında yola döşenen mucur şoförlere zor anlar yaşatıyor.

Diyarbakır Silvan karayolunda yapılan yeni asfalt çalışmasında yola döşenen mucur şoförlere zor anlar yaşatıyor.

Kış öncesi yapılan asfalt çalışmalarında 20 gün önce yola döşenen mucur sebebiyle zor anlar yaşayan şoförler, yola döşenen mucur nedeniyle araçlarının savrulduğunu, bu durumun büyük tehlike arz ettiğini ve yetkililerden bir an önce çözüm üretmelerini istedi.

Yola dökülen mucurun kazalara davetiye çıkardığın belirten araç sürücüsü Nesih Aytan,  araçların sürekli geçtiği bir yolda yapılan çalışmanın kazaya sebebiyet verecek tarzda olduğunu ileri sürdü.

Her hangi bir kaza olmadan yetkililerin bir an önce duruma el atmasını isteyen Aytan, şöyle konuştu:

"Yollar dar. Büyük araçların mucurlu bölgeden geçmesi sebebiyle sıkıntı yaşıyoruz. Kazalar da bu nedenle oldu. Zaman zaman bizde mucur nedeniyle aracın kontrolünü kaybettiğimiz oluyor. Yeni yapılan bir yol, bu şekilde kötü olamaz. Eski yol daha sağlam duruyordu. Allah, korusun. İnsan, bu yolu bilmeyip hızlı bir şekilde bu mucurun içine girerse çok kötü bir kaza olur. Her hangi feci bir kaza olmadan yetkililerin bir an önce buna el atmasını istiyoruz." - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Silvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title