Haberler

Manavgat Şoförler Odasına Yeni Hizmet Binası

Güncelleme:

Yaptırılan tetkikler sonunda çürük raporu verilen Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası hizmet binası 2 ay içerisinde yıkılacak.

Yaptırılan tetkikler sonunda çürük raporu verilen Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Hizmet binasının 2 ay içerisinde yıkımının tamamlanacağı ve yeni hizmet binası inşaatına başlanacağı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, "Yeni binamızla ilgili şu anda projemizi bitirdik. Projemizi belediye onayına sunacağız. Bize verilen yasal süre 2 ay içerisinde binanın işlemlerinin yapılarak yıkılması konusunda devletimiz tarafından verilen bir yazı var elimizde. Biz Allah nasip ederse Cuma günü yan tarafımızda ki Esnaf Kefalet binasına taşınmayı düşünüyoruz bütün işlemleri başlattık. Daha sonra inşaatın yapım aşamasına başlayacağız. İhale süresini yapacağız. Ondan sonra da inşallah en kısa zamanda yeni binamıza döneceğiz. Tabii bunu kamuoyuyla da paylaşacağız. Bizim hedefimize göre 1 yıl içerisinde kendi yeni binamıza geri dönmeyi düşünüyoruz. Bizim için önemli olan bir an önce yapının yapılma aşamasına başlamak. Bilindiği gibi teknik rapor dahilinde mevcut binamızın % 13-16 çürük olması hem toplum açısından hem de bu binanın fiziki yapısı açısından tehlikeli. Buraya çok fazla Manavgat halkı geliyor. Allah korusun bir felaketi de önlemiş oluyoruz. Allah izin verirse Manavgat için en iyisini en güzelini yapacağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Şafak Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title