Haberler

Şoförler Odası Aşure Dağıttı

Güncelleme:

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası, Muharrem ayı dolayısıyla Kamyoncular Garajında oda üyelerine aşure ikramında bulundu.

Çorum'da Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıtımları devam ediyor. Şoförler ve Nakliyeciler Odası, Kamyoncular Garajında şoför ve nakliyeci esnafına aşure dağıttı. Cuma Namazı sonrası Kamyoncular Garajında gerçekleştirilen aşure dağıtımı sırasında konuşan Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu belirterek, "Dağıtımını gerçekleştirdiğimiz aşurenin kardeşlik ve barışa hizmet etmesini temenni ediyorum" dedi. Şahin, aşurenin herkesin ortak değeri olduğunu vurgulayarak, "Biz de oda olarak ilk kez yaptığımız aşure dağıtımı ile bu geleneği yaşatarak oda üyelerimize aşure dağıtıyoruz. Muharrem ayı vesilesiyle toplumsal barışın ve kardeşliğin daha sağlam temellere oturmasını diliyorum. Aşure günü dolayısıyla bir arada bulunduğumuz tüm oda üyelerimizin ve saygı değer Çorumlu vatandaşlarımızın Muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum" şeklinde konuştu. Kamyoncular Garajında yapılan aşure etkinliğine Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile birlikte Oda Yönetim Kurulu üyeleri Arap Ali Altınkeser, Yakup Torun, Satılmış Ağar, Hamit Kaya ve Metin Hodul ile çok sayıda oda üyesi kamyoncu ve nakliyeci esnafı katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çorum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title